Odg: Betfair Free Bet

Autor
Odgovori
  • #144571

    Pozdrav misko,

    Prije svega da bi se uopce registrirao na bilo koju online kladionicu moras imati 18 godina, sto potvrdujes upisom datuma rodjenja pri registraciji. Mozes upisati krivi datum, ali u tom slucaju neces moci isplatiti nikakve novce jer velika vecina kladionica vrsi provjeru identiteta prije isplate. Isto vrijedi i za Betfair, koji prije isplate vrsi verifikaciju racuna u okviru koje moras dostaviti kopiju (scan) putovnice.

    Sto se tice koda koji si naveo moguce je da se radi o vazecem kodu koji ekskluzivno koristi neki site. Ipak ako nigdje ne nalazis nikakvo objasnjenje vjerovatnije je da se radi o starom kodu.
    Koristeci nase linkove mozes dobiti 20 eura free bet i cashback ovisno o iznosu placene provizije sto je po meni jos isplativije.

    Pozdrav ekipi, sjajni ste.
    Nazalost tek sam vas juce otkrio, i, buduci da sam novi u ovome, zahvaljujuci vama sam mnoge nedoumice razrijesio u vezi sigurnog kladjenja.

    Imam nekoliko pitanja u vezi Betfaira? Da li je obavezna potvrda da imam 18+ godina, i ako im ne posaljem skeniranu licnu kartu kakve to posledice ima?
    I drugo pitanje, nasao sam promotion code “VAL101” od 25 eura za Betfair.
    Kako mogu da budem siguran da cu dobiti povrat ako odigram svih 25e? Jer nigdje mi ne stoji takvo nekakvo obavijestenje.