Odg: Expekt Bonus

Autor
Odgovori
  • #143414

    EXPEKT 50% BONUS DO 50€ ZA NOVE KORISNIKE

    Kladionica Expekt je 10.02.2012 snizila bonus ponudu na 50€ za nove korisnike.
    I dalje je povoljena rollover.

    Pročitajte kompletne uvjete bonus ponude:

    1) Ponuda
    1.1 – Ponuda dobrodošlice za sportsku kladionicu sastoji se od 50% bonusa na vašu prvu uplatu na Expekt.com račun sve do maksimalnog iznosa od 50€ ili protuvrijednosti u drugoj valuti.

    1.2 – Ponuda vrijedi samo za igrače iz slijedećih zemalja: Hrvatska i Crna Gora.
    Ako imate prebivalište u nekoj drugoj zemlji nemate pravo na sudjelovanje u ponudi. Zadržavamo pravo izmjene i proširenja popisa prema vlasitom nahođenju.

    1.3 – Da bi sudjelovali u promotivnoj akciji morate otvoriti kladionički račun, verificirati email adresu, logirati se na kladionički račun i prijaviti se za sudjelovanje na stranici promotivne akcije.

    1.4 – Da bi se kvalificirali za bonus morate napraviti uplatu na vaš novi kladionički račun. Sve informacije o uplati možete pronaći na stranici za uplate na Expekt.com. Nakon uplate sredstava na račun, morate uložiti iznos uplate jedan (1) put u sportskoj kladionici uz uvjet da je svaki listić uplaćen uz koeficijent 2.00 ili veći. Nakon što ispunite ovaj uvjet bonus će biti aktiviran na vašem računu kroz 14 sati.

    1.5 – Da bi iskoristili bonus ponudu za bilo koji od ostalih proizvoda igrač mora napraviti naknadnu uplatu i slijediti upute te uvjete i odredbe koji vrijede za pojedini proizvod: poker ili casino.

    2) Uvjeti igranja
    2.1- Iznos bonusa mora biti uložen barem šest (6) puta u sportskoj kladionici (okladama prije početka utakmice ili kroz klađenje uživo) prije mogućnosti isplate ili korištenja sredstava u drugim proizvodima. Svaki listić mora biti uplaćen uz minimalni koeficijent od 2.00. Sistemske oklade ne uzimaju se u obzir za potrebe uvjeta bonusa.

    2.2 – Uvjet uloga obračunava se od trenutka aktivacije bonusa na kladioničkom računu. Tijek ispunjavanja uvjeta možete pratiti ovdje (morate biti logirani).

    2.3 – Isplata neće biti provedena ukoliko iznos stvarnog novca nije jednak bonus novcu preostalom na kladioničkom računu.

    2.4 – Ako uvjeti bonusa nisu ispunjeni unutar [60] dana (osim ako nije navedeno drugo vremensko razdoblje u uvjetima i odredbama specifičnim za bonus promociju) preostali iznos bonusa biti će poništen i uklonjen sa kladioničkog računa.