Odg: Teambet Bonus

Autor
Odgovori
  • #144008

    ja sam protiv laya velikih koefa… loše iskustvo i priličan gubitak…

    po meni ne bi trebalo nikako layat iznad 4,00 jer su dobici preveliki i u slučaju loše klade sa velikim rolloverom se upada u problem jer postaje teško izvući pare, gubi se vijeme i riskira se gubitak cijelog uloga…. eto ovaj teambet ima 2000€ rollover i ako se tu “prebaci” hrpa nastaju problemi…

    po meni je bolje ići na combi listiće ako se želi brzo izgubiti.. veća je šansa 🙂

    ne slažem se baš u potpunosti s tobom – ovisi o tome koliko imaš love za igrati u banci ako imaš dovoljno rollovovi po 2000 eur ne bi trebali biti problem. ne znam da li ti se ikad desilo da ti je prošao kombo kojeg si igrao i kontrirao?? da bi kontrirao listić npr sa tri para moraš pronaći 3 utakmice na kojoj po svakoj tekmi gubiš minimalno. na kladionicama koje imaju loše kvote to je gotovo nemoguće. meni se više puta desilo da su mi kombinacijski na koje sam kontrirao prolazili a to su bile kvote debelo iznad 4.00.

    kod rollovera do 2000 eur se brinem jedino da li će mi kladionica u kojoj igram isplatiti i da li ću stići odigrati rollover u vremene koje je odredila kladionica jer ponekad nemam baš puno vremena.