Šta je to dobar koeficijent- za nas hvataće bonusa

Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » Šta je to dobar koeficijent- za nas hvataće bonusa » Šta je to dobar koeficijent- za nas hvataće bonusa

Autor
Odgovori
  • #144172

    Pozdrav adler109!
    Evo da se i ja uključim i malo posolim pamet 🙂

    Slažem se s Robinjom da je prihvatljiv gubitak do 2%. To si najbolje izračunaš tako da u izračun odmah izbaciš iznos cjelokupnog rollovera i izračunaš ukupni gubitak.
    Naprimjer ako dobiješ bonus i imaš rollover od recimo 1000e stavi jednak iznos uloga i izračunaj koji češ gubitak ostvariti ako se kladiš pri određenim koeficijentima i zaključi da li ti je to prihvatljivo tj. isplativo. Na taj način si i možeš izračunati iznos underlaya na prvu ili drugu okladu.

    Recimo da kao što si naveo u primjeru uplatiš 200e i dobiješ 100e bonusa, dakle imaš 300e dok ti rollover iznosi 1000e. Ako nađeš utakmicu s 2% gubitka (koeficijenti 1,70/2,32) i kao ulog staviš ukupni iznos rollovera od 1000e dobiti ćeš ukupni gubitak od 32,76e, tj. zaradu na bonusu od 67,23e što se meni čini prihvatljivo. Izračunaj si uloge za prvu okladu tako da u slučaju gubitka na kladionici na kojo si dobio bonus izgubiš ukupno 30e, što konkretno znači 300e na 1,70 za dobitak od 210e i kontra od 205e na 2,32 za dobitak od 270,60e. Ako ti oklada ode na pravu stranu zaradio si 70,60e i možeš ići na sljedeći bonus. Ako ti pak oklada završi na krivoj kladionici zaradio si dodatnih 5e i smanjio preostali rollover na 700e. Kada bi ponovno našao na iste koeficijente na preostalom rolloveru imao bi gubitak od 22,93e, tj uz onih 5e extra ukupni gubitak od 17,93e ili ukupnu zaradu od 82,07e. Naravno to bi zahtijevalo više truda i rada, te zato i želimo da nam je zarada u ovom slučaju veća.

    Ukratko ovaj posao zahtijeva dosta strpljenja i igranje samo u slučaju da su tečajevi povoljni. Ponekad je najbolje kada ne možeš naći povoljan koeficijent brzo odustati i pokušati nešto kasnije ili drug dan.

    Ako čitaš moje postove možda si primjetio da jako volim razigravati bonus na američke sportove. Imam 3 glavna razloga. Prije svega radi se o popularnim i jakim ligama i sportovima koje u ponudi imaju sve kladionice, te klađenje na njih ne privlači pažnju. Kao drugo kod svih uglavnom postoje samo 2 moguća ishoda što olakšava kontriranje, dok kao treće dolazi činjenica da jedna od najvažnijih kladionica za ovaj posao Pinnacle još uvijek ima jako dobre koeficijente na ovim sportovima što dovodi do toga da se i na kladionicama sa slabim tečajevima ponekad znaju naći vrlo prihvatljivi koeficijenti upravo na utakmicama ovih sportova uz kontriranje na Pinnacleu.

    Inače kao što si i napisao ovaj forum i služi za izmjenjivanje informacija. Osobno stoga uvijek nastojim u tekstovima o bonusima i kladionicama navesti koji su sportovi tj. lige najpovoljniji za razigravanje bonusa. Ako imaš pitanja ili dilema vezano za konkretnu kladionicu tj. bonus najbolje je da upit objaviš pod temom određenog bonusa, kako bi dobio najbolju informaciju od onih koji su taj bonus već odigrali. Tu smo da si pomažemo.