Master

Master

@masterpieces

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Stan James #153395

    [quote=”sekulicsico” post=4543]Jel igra neko jos uvijek na StanJames-u kakvo je stanje sad, da li se jos uvijek desavaju ovako mali limiti i zanima me kakvi su po pitanju isplate?

    Obično limitiraju ako rasturaš, isplate su 5[/quote]

    Evo i moje iskustvo s njima.
    Račun sam otvorio prije nekoliko godina dok su davali free bet koji je vrijedio i za nas. Bio sam gotovo neaktivan do nove godine, a onda sam se počeo kladiti. Oko 90% svih odigranih utakmica su mi bile košarke (NBA, Euroleague i većina europskih liga) i to isključivo zbroj koševa, a ulog 10 ili 15 eura. S tim da na većini tih utakmica nisam mogao staviti više od 13.50 eura. Ukupno sam u 18 dana odigrao oko 100 utakmica (sve su odigrane kao single) i jučer dobijem mail da su mi zatvorili račun (isti onakav mail kakav je naveden u jednom od prijašnjih postova) jer im se ne sviđa moj način igre. Jadno, bilo bi bolje da jednostavno zabrane klađenje za određenu zemlju nego da rade ovakvu farsu.
    Slična stvar mi se dogodila i prije nekoliko godina na Bwinu, ali njih ne stavljam u isti rang s engleskim kladionicama. Od njih se to i očekivalo prije ili kasnije.
    A ukupna zarada klađenjem na te dvije kladionice mi je manja od 150 eura.

    Make Each Day Your Masterpiece

  • in reply to: Najbolji programi za sigurno klađenje #153022

    Osobno nikad ne bih igrao takav surebet, to je očita grješka na stan jamesu i srića da je tu oklada bila gubitna jer lako moguće da bi ti otkazali okladu.

    Nije bila greška jer su se koeficijenti konstantno padali na under na svim kladionicama, a Stan James nije mijenjao koeficijent jer su procijenili da je to dobra granica. Teško da ovakva stvar može izdržati 20-ak sati, a da kladionica ne reagira što se u ovom slučaju i dogodilo.

    Inače, na Oddsportalu se svakodnevno nalazi podosta surebetova. Pitanje je samo koliko su oni dugo aktivni. Mene to ne zanima pa nisam niti ispitivao.

    Make Each Day Your Masterpiece

  • in reply to: Najbolji programi za sigurno klađenje #153007

    Postoji nekoliko tražilica na internetu koje dobro obavljaju posao 😉

    Možeš i “ručno” pregledavati na nekim portalima. Recimo, Oddsportal je dobar jer nakon besplatne registracije možeš prilagoditi portal svojim potrebama. Tu je svakako najinteresantnija funkcija OddsAlert.
    I evo jedan zanimljiv sure bet koji je aktivan još od jučer:
    rukometna utakmica Srbija – Norveška, over/under 50.5 golova

    Make Each Day Your Masterpiece

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)