zora sebalj

zora sebalj

@mile

Pregledavate 8 postova - 1 do 8 (od ukupno 8)
Autor
Sve objave
  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166693

    e to je sranje onda, to me interesiralo. al svejedno moram probat, pa cemu onda kartica visa ako sluzi samo za slanje medu racunima.

  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166682

    @Vidic26 pitam iz razloga ako kladionica prima uplate visom i ecopayzom, ako pokusas direktno sa kartice(visa) dic pare na kladionicu, d ali to klada tretira kao visa bankovna ili ecopayz nacin uplate?

  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166680

    Nije jednokratna 1,8eur kosta fixna kartica virtualna, mislim sa uvijek istim ser brojem i cvc brojem, jednokratna je dodatna opcija nisam na nju misio..
    mali update vezano za skrill, danas su frendu bez prethodne najave zablokirali acc uz obavijest da je sudjelovao u pranju love(nema veze sa nicim), ima 1 svoj acc cak ne salje na drugima na skrill znaci samo kartica banke i skrill.

  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166676

    da li je netko sa ecopayz virtualnom karticom pokusao uplatiti isplatit novce na kladu, znaci da ne ides kao opcija ecopayz vec visa deposit?

  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166665

    Jedonstavno je neozbiljno zatvorit acc i pokupit pare sa njega bez ikakvog objasnjenja. ja im vise ne mogu vjerovat bez obzira na sve koliko god ja bio cist. cist sam bio i na kladi jednoj pa su mi do sada ukrali 32000eur cca a mos se zalit sv petru.

    https://www.trustpilot.com/review/skrill.com

    Ako netko ima iz zg ili okolice a nije igrao na marathonbetu ili tamo ima dobre limite do sada neka se javi u inbox.

  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166655

    [spoiler]pa neces caljda na wikipediji gledat novpsti:woohoo: blackstone ih je kupio i vise ne mare za korisnike niti malo. Uspio sam neteller dobit na telefon sluzbu kazi da oni jesu ista grupacija i da su ih ovi kupili ali nemaju veze jedni s drugima, ja im ne vjerujem a nebi ni vi trebali. Skrill se mjesec dana nije nitko javio na telefon. I nisam se spajao sa cudnog ip vec sa kucnog ali je druga drzava i odmah blokiraju zato sam dobronamjerno upozorio covjeka. Ja osobno do sad sa skrillom nisam imao na svom acc nikad problema ali necu vise drzat gore vise od parsto eur sigurno, eto vi kako hocete. [/spoiler]

  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166641

    Nemojte niti pokusavat otvarat skrill/netelle ako imate pare gore povlacite sve sto imate, krajem godine kupila il je 3 firma i sve se urusava niti meni nije jasno sto se dogada, support ne postoji prakticki na mailove ako se udostoje odgovorit to bude za 30dana i odgovor je generici, ukinuli su free fee za prvo slanje, a sto se tice austrijskog acc i srpske ip adrese niti ne pokusavaj ako ne zelis ostat bez love. do sad nije bilo bitno al sad ce ti ga automatski zablokirat i neces moc resetirat pasw.
    imao sam sad slucaj 1 acc sam igrao na srpsko ime hr ip i zablokirali mi ga(skrill), drugi sam spajao preko vpn i radi za sada al ne pada mi na pamet riskirati lovu prije ili kasnije ce pokrast. do 15.3 jos kako tako nakon toga dobili ste mail svi koji imate acc od njih, sljedi velika pljacka a kud ce to odvest nemam pojma.
    ugl moj savjet drzite gore sicu ili NISTA najbolje.

  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166628

    Pozdrav forumasima,
    Nije mi jasno kako u toliko god nite savladali osnove a to je jeftino izvlacenje kesa, svasta se tu da procitati al vidim da jedan decko nece javno napisat nesto sto je korisno pa evo necu ni ja da ne syebem nesto. Poslao sam mail onom decku sto je ostavio kontakt.
    Sto se tice izvlacenja evo jedan nacin je bio da si mogao prebacit pare sa skrilla na ss, onda udes u poker i prebacis pare tamo i samo udes izades iz sobe van vratis na sport i ispžatis u kladi znaci bez igranja i vrtenja para i pusenja love na mt i poreze. Jedini tosakje bip konverzija eur-kn. Al to od neki daN ne radi vise 🙂
    Postoji nacin da izvuces pare van i jos zaradis 3-4 kn na 100e sto je puno bolje.

Pregledavate 8 postova - 1 do 8 (od ukupno 8)