Mirko

Mirko

@rodrige-z

Pregledavate 5 postova - 1 do 5 (od ukupno 5)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #163620

    Dobar dan zelim svima,takodje zelim vam da provedete praznike u dobrom raspolozenju.:) Imam jedno pitanje,pa ako je neko upucen dosao bi mi dobro odgovor.Vidim da su trke pasa znacajno smanjne,dnevno ih ima u poslednjih 2-3 dana oko 30-tak.Pretpostavljam da to mozda ima veze sa praznicima ili je nesto drugo u pitanju.Dobro bi mi dosao odg.

  • in reply to: Software za trejdanje #162749

    Dragi trejderi,da li je moguce da se uplati novac preko Netellera na Betfair,a posle izvesnog vremena da se povuce preko Skrilla? imam problem sa Netellerom,ne mogu da verifikujem account.

  • in reply to: Software za trejdanje #162317

    Izvinjavam se u napred ako sam pogresio temu.Imam problem,odavno sam napravio accaunt na betfair-u i ne mogu nikako da se setim sifre i podataka koje sam ostavljao prilikom pravljena accaunta.To jest nisam bas bio siguran u sve ovo,pa sam ostavljao lazne podatke.I sada kada pokusavam da napravim novi account prijavljujemi da sam ga vec napravio, sto i jeste tacno,ali problem je sto sam ja stavljao lazne podatke.Sada ako neko moze da mi pomogne po kom principu betfair prepoznaje da sam vec napravio accaunt?da pokusam nekako to da zaobidjem.Inace kada sam ja napravio accaunt bila je Srbija u ponudi od zemalja,evo sada gledam nema,pa me i to buni koju zemljju da stavim.

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #161860

    Apsolutno se slazem sa tobom Tihapatnja.Kao sto je i sam Bruce Leet rekao ovo je cisto kockanje jer nemas izlaznu strategiju,i napomenuo je da ne preporucuje ovo na duze staze.Lex je isto to napomenuo da je ovo kockanje,i da ne planira da se oslanje na ovu strategili.To bi trebalo ovde svima da bude jasno.Na cemu sam se i ja sam uverio.Medjutim fascinatno mi je sto kaze Lex da vec pet meseci koristi ovu strategiju tj. modifikovanu i da sa njim pravi odlicne rezultate.Ili mu selekcija utakmica ide dobro,mozda ima srece a mozda jos nije imao prave prilike da stvarno oseti gnev ove strategije ili ti kockanja.

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #161842

    Lex mogu li te kontaktirati putem privatne poruke?Nisam bas najbolje razumeo sta ti radis,i ja sam jedno vreme ovo koristio,tj. bas onako kao sto je Bruce Leet pricao u ranijim postovima.Ali sam i ja upadao u negativne nizove i prilicno je iscrpljujuce cekati taj jedan gol.Ako sam ja dobro razumeo ti na overima trazis kvotu do 2,5 i beckas na taj rezultat u nadi da se nece promeniti,posto si rekao da vise ne radis Lay na trenutni rez.Ako mozes ili imas volje samo mi malo pojasni ove tvoje dve recenice “Onda sam jednostavno rešio da akumuliram winove i tad sam u stvari i počeo backati umesto laya. Akumuliram 3-4 utakmnice do kvote 2.5, pa se onda vratim na osnovni ulog” .Veliki pozdrav za sve trejdere sa ovih prostora ,procitao sam od pocetka temu i vidi se da ovde ima zaista iskusnih trejdera tj. profesionalaca.

Pregledavate 5 postova - 1 do 5 (od ukupno 5)