Mateo

Mateo

@teozupanjac

Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Betathome promocije #167769

    Konačno dobra promocija…

    KOEFICIJENTI LUDUJU:
    SADA SU 100% VEĆI!
    Jednostavno osigurajte do 100 EUR!

    Lopta se ponovno kotrlja: I upravo zato naši koeficijenti sada rastu u nebo! Udvostručit ćemo koeficijente za nogometne utakmice – zaprimit ćete 100% više tako jednostavno. Kliknite na gumb za početak sada i pretvorite ovu našu asistenciju u dobitak te iskusite najbolje otvaranje sezone svih vremena!

    Vrlo je jednostavno:
    Prijavite se (registrirajte se ako je potrebno) i izvršite uplatu na svoj račun.
    Kliknite na gumb za sudjelovanje!
    Odaberite bilo koju glavnu okladu na nogomet!
    Aktivirajte poboljšane koeficijente u kladiteljskom listiću!
    Oklada je dobitna? U tom slučaju ćete zaprimiti razliku od početnog koeficijenta u obliku vaučera do najviše 100 EUR dodatno!

    Opća pravila i uvjeti
    Ponuda vrijedi od 01.09.2020 (12:00 CEST) do 20.09.2020 (23:59 CEST).
    Kako bi korisnik sudjelovao u ovoj promociji, potrebno je pritisnuti gumb za sudjelovanje i prihvatiti uvjete sudjelovanja.
    Poboljšane koeficijente potrebno je aktivirati u kladiteljskom listiću. Nakon toga, postojeći koeficijenti odabrane oklade biti će udvostručeni.
    Vaučer iznos će biti izračunat isključivo na temelju postavljenih glavnih oklada na odabrane vrste oklada, nakon klika na gumb za sudjelovanje. Kombi, sistemske i multi oklade se ne računaju.
    Oklade uživo su isključene iz ponude.
    Za izračun iznosa vaučera, biti će korišten ulog umanjen za moguće porezne obveze.
    Samo se oklade postavljene slobodnim ili povezanim sredstvima uzimaju u obzir.
    Po osobi vrijedi samo jedna oklada. Ukoliko je postavljeno više oklada, samo prva postavljena oklada biti će uzeta u obzir.
    Oklade koje su obračunate s koeficijentima 1,00 ili isplaćene prije završetka utakmice putem Cash Out opcije, neće biti uzete u obzir za izračun ukupnog iznosa vaučera.
    Dobici proizišli iz početnog koeficijenta biti će dodani na kladiteljski račun odmah nakon obračuna oklade.
    bet-at-home će dodijeliti dodatne dobitke proizišle iz razlike između početnog i poboljšanog koeficijenta na kladiteljski račun sljedeći dan, u obliku vaučera.
    Najveći iznos vaučera je 100 EUR.

    —————————————————————————————
    Dali sam dobro shvatio da samo prva opklada u tom periodu se računa za akciju? npr danas odigram i opklada nije dobitna i nisam naravno, ništa dobio. Prekosutra želim opet odigrati ali više nemogu jer sam iskoristio svoju jednu opklada… Ili mogu opet igrati sve dok nebude dobitna opklada?

    Ako na koef 2,5 odigram 40 eura dobitak bi redovno bio 100 eura i tu bi dobio drugi dan još taj vaučer od 100?

  • in reply to: 22bet Bonus #167614

    Vidim da je u uvjetima ovog bonusa maknut taj red sa zemljama koje nisu prihvatljive za ovaj bonus. A i bonus petkom je postao 100% do 800 kuna. Dali netko igra ovdje i kakva su iskustva s isplatama?

    Igrali smo ali davno, probaj ući s manje love

  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #167612

    Nekad je na staroim stranicama Skrilla pisalo za limite za neverificirane račune. Pisalo je kao 500€ mjesečnih transakcija i 2000€ ukupnih transakcija. Na sadašnjim stranicama to oko limita nigdje ne vidim da piše. Čuo sam od poznanika da sad čim prođeš 500€ transakcija traže obaveznu verifikaciju a ako u tri mjeseca ima manje od tih 500€ transakcija da resetiraju stanje na nulu. Ima li tko kakovih saznanja o tome ili je to samo nagađanje?
    Hvala!

  • in reply to: Betfair provizija #167594

    Može li mi netko, ljepo molim, pojasniti kako točno funkcionira Betfair Premium Charge? Koliko sam shvatio on se gleda tako da ima dvije stavke: Prva je ukupan profit od otvaranja računa a druga stavka je tjedni (od ponedjeljka do nedjelje) profit. Ovaj tjedni profit nebi smio proči 1000 funti plusa, a onaj cjeloživotni se primjenjuje tek nakon što odradimo oklade na 250 marketa. Kod cjeloživotnog profita se gleda postotak komisije u odnosu na ukupni profit?
    Dali sam dobro shvatio da se Premium Charge naplaćuje tek kad su oba uvjeta ispunjena (i tjedni i cjeloživotni nakon 250+ klađenja)?
    Unapred hvala onome ko će me prosvijetliti 🙂

  • in reply to: Kalkulator za sigurno klađenje #167592

    Ovo je čist OK.
    Hvala!

  • in reply to: Kalkulator za sigurno klađenje #167583

    Gdje ima kakav kalkulator sa zemaljskim kladama iz HR? Ono da uračuna i maipulativne troškove i porez…
    Davno sam skinuo ovaj sa foruma al on nema te opcije.
    Osim ako je u međuvremenu apdejtan?…

  • in reply to: OddsRing #167477

    Evo mog iskustva s OddsRing-om.
    Uplatim i odigram 5 opklada prvi dani skupim 600 bodova. Sve opklade su prošle pa se tamo skupilo oko 500 €. Drugi dan limit na 0€ na sve. Zatražim isplatu i krene tortura: prvo osobnu onda selfi onda račun s rukom dopisanim podacima za pristup kladi, onda skrinšot uplate sa Skrilla., onda sve transakcije unatrag 90 dana sa Skrilla??? E pa to je zadiranje u privatnost. Kad sam im i to poslao onda su isplatili bez ikakvog obrazloženja zašto limit…

Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)