Antonijo

Antonijo

@tony98

Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168200

    Orbitx ti je bolja opcija to je zamjena za Betfair šta se Balkana tice i za Hrvatsku su ti dostupne sve moguće uplate osim Kartica

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168145

    Prica se da Skrill nije više opcija karticom se ne može jer prve 2 uplate moraju bit ili Skrill takve aplikacije ili kripto valute ili bankovni prijenos pa zato pitam.

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168135

    E ovako imam još jedno pitanje nije u vezi te teme ali je vezano za tu temu pa da ne otvaram drugu temu bezveze .Znaci zanima me kako stojite sa depozitom i uplatom istog Pošto dosta aplikacija za depozit ne radi tj dosta je naših balkanskih zemalja zabranilo uplate preko Skrill aplikacije itd.E sad mene zanima kakvo iskustvo imate sa Bankovnim prijenosom depozita . Mastercard kartice ne prihvaćaju se razlog je taj da prije uplate depozita sa Mastercard kartice mora prvo bit 2 uplate sa jedne od drugih aplikacija poput Skrilla nadalje.E sad ostaje Banka transfer pa me zanima dali je neko radio preko Banke transfer tj depozit.

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168128

    E taj me je odgovor zanimao jer iskreno velik mi je rizik raditi trejd kvote podizanje spuštanje .Moje viđenje je da je klasika za pocetnike dovoljna.Hvaka na odgovoru

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168122

    Znaci da ponovim zanima me klasičan trejd ili ako vam je lakše klađenje u kojem mogu u svakom trenutku uzet novac putem Cash out a . Znaci ne zanima me trejd na kvote nego trejd na utakmicu i na kvotu koju sam uplatio.Nadam se da je sada jasnije.

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168120

    Evo da pojasnim svoja 2 pitanja koja sam postavio . Znaci mene interesira dali u toku klasičnog trejda znaci na kvotu na koju sam stavio novce da po toj kvoti i dobijam isplatu.Znaci ne dobijam isplatu po manjoj ili većoj kvoti nego po onoj koju sam uplatio.Znaci mene zanima samo trejd klasični bez da ja podižem ili spuštam kvote po svojoj želji .

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168101

    ovako otvorio sam novu temu iz razloga jer sam pocetnik u svjetu betfair Orbitx Tradinga.E ovako zanimaju me 2 stvari .A 1 stvar je ta dali klasičan način trejda po principu uplatio sam po kvoti koja je trenutno po toj kvoti koju sam uplatio po njoj dobijam isplatu tokom utakmice ili na kraju utakmice ili .A 2 stvar je dali Trejd na kvote znaci to da prilikom spuštanja i dizanja kvota tokom utakmice ili prije po tom principu dobijam na kraju isplatu ili.Zahvaljujem na odgovorima unaprijed ?.

Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)