Nemanja

Nemanja

@vujovic

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
Autor
Sve objave
  • in reply to: NETELLER I SKRILL NOVA PRAVILA #166634

    Pozdrav ljudi! Evo mog prvog upisa na forumu, pa odmah i raznih pitanja. Naime, iz Srbije sam, i nakon par godina pauze vratio bih se online kladjenju, prevashodno mi je bitan Betfair. Citajuci ovde, a i na mnogim drugim mestima, vidim da je poprilicno otezan proces i uplate i isplate za nas iz Srbije (nema vise Skrill/Neteller/Ecopayz kartica). Nekada sam imao Neteller karticu i sve je islo lagano…

    Pretpostavljate da se moja pitanja odnose i na uplatu i na isplatu, pa ako je neko voljan neka pomogne. Uzecu u Intesi internet karticu i visa elektron (ako je potrebna i ona)…

    Najpre uplata… citam da Skrill nema vise opciju non-gambling (a razmisljao sam tamo da uplatim na non-gambling, pa na Neteller, pa Betfair… nebitno kolike su ukupne provizije). Ili je moguce nekako da uplatim na Skrill (gambling), pa da pravim drugi nalog tamo (ako je to moguce), pa da prebacim novac sa jednog na drugi i onda obrnuto, pa mi onda mozda bude omugucena uplata na Betfair. Verovatno sam sad i lupio nesto bezveze, uglavnom potreban mi je savet za najjednostavniji nacin uplate.

    Sto se tice isplate, nek to pitanje ostane za kasnije (mozda se u medjuvremenu donese neki zakon koji ide nama u korist 🙂 ), pretpostavljam da ce retko ko javno da pise svoj nacin isplate, jer ova smrdljiva drzava na sve nacine pokusava to da suzbije. Vremenom cu i sam da pokusam da otkrijem neki nacin za isplatu.

    I jos jedna stvar za koju sam mislio da ce da mi skrati ceo postupak, pa sam pitao neke clanove fouma za misljenje, uglavnom neki nisu sigurni ili mi ne preporucuju tako nesto.

    Naime, imam drugara u Austriji (nema njihovo drzavljanstvo, ali ima njihovu vozacku dozvolu i neke racune na svoje ime, mislim da ce to biti dovoljno za verifikaciju) , pa sam mislio da otvorim Skrill/Neteller na njegovo ime, da on tamo uplati novac na racun i da poruci Skrill/Neteller karticu, pa da mi je dostavi. E sad, moje pitanje je da li ce Skrill/Neteller ili cak Betfair da prave problem sto je racun na korisnika iz Austrije a ja cu ga koristiti sa srpskom IP adresom.

    Izvinjavam se na ovolikom tekstu, pa nek neko da odgovor na ove dve solucije… Bolje ako moze iz Srbije jer ce biti lakse oko verifikacije svega na moje ime, nego da cimam drugara i da jurimo verifikaciju na njega.

    Pozdrav, svako dobro!

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)