Zoran Zakula

Zoran Zakula

@zoranz

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
Autor
Sve objave
  • in reply to: LiveBetting Bonus #151172

    I meni ne odgovaraju na mailove (svakog dana sam im slao remindere) od ponedeljka. Nisu dali ni bonus- isti princip i kod mene 300 GBR deposit, 6 oplada x 50 GBR (toliko su mi dozvoljavali max od prvog bet-a)…

  • in reply to: EFBET Bonus #149140

    Sto se tice same igre- kladionica je nestvarno dobra. Vrlo cesto (govorim o jacim ligama), imaju najbolji koeficijent na trzistu za taj znak, a da cak ostali nisu losi. Procenat davanja na nekim parovima ide na 98-98,5% sto je u rangu, a cak i iznad sa Pinnacle-om (5DTimes-om, 188bet-om..). Limiti uplata su nizi naravno. Tako da je bilo koji oblik bonusa lako izvrteti, takoreci bez gubitaka.

  • in reply to: Racebets Bonus #149138

    Pozdrav svima,

    Pre svega bih zeleo sve da pozdravim, posto mi je prvi post i da pohvalim sajt koji je stvarno izuzetan.

    @milan- i ja sam iz Srbije, takodje kada sam se registrovao nisu mi dali bonus. Kontaktirao sam ih na livechat-u i rekli su mi da bonus ne vazi za Srbiju, medjutim operater mi je ponudio da mi da 50 EUR bonusa kao neku srednju varijantu. Prihvatio sam naravno, ali kao za inat prolaze mi betovi na race bet-u, pa mi je balans 800 EUR (sa 250 EUR rollovera), ali dobro- fixed odds i sa sve provizijama na betfair/smarketsu su vrlo cesto sure betovi, samo sto su im bas niski limiti uplate i na GB trkama.

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)