Big Bet World kladionica

Bonus Majstori » Forum » Kladionice i klađenje » Big Bet World kladionica

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 10)
Autor
Sve objave
  • #166952

    Pozdrav svima !
    Imao bih pitanje dali netko ima iskustva sa Big Bet World kladionicom .Ja sam prije osam dana zatražio povrat eura sa računa oni su mi mailom odgovorili da je moja transakcija u obradi ali do danas nije obrađena. Poslao sam im već parmuta mail u vezi isplate ali mi se javlja da ta mail adresa više ne postoji.

  • #166954

    Mi nismo. Imaju licencu, trebao bi dobiti lovu. Probaj ih također kontaktirati preko Live chata i telefona

  • #166956

    Live chat im također ne radi, a preko telefona razgovaraju samo engleski ili njemački a ja nisam tako dobar u stranim jezicima .da bi mogao razgovarati , čak im i stranica čudno radi nemogu više otvoriti sportsku ponudu.

  • #166958

    Live chat im također ne radi, a preko telefona razgovaraju samo engleski ili njemački a ja nisam tako dobar u stranim jezicima .da bi mogao razgovarati , čak im i stranica čudno radi nemogu više otvoriti sportsku ponudu.

    Probaj zamoliti nekog frenda da proba razgovarati umjesto tebe (da glumi tebe). Obavezno mu napiši tvoje podatke (ime i prez., adresu, poštonaski broj, god rođenja, tajna pitanja i ostalo) jer će ga prilikom razgovora sigrno pitati nešto od podataka.

  • #166960

    Ok drugo mi ne preostaje za sad.

  • #166966

    Nitko se ne javlja ne telefon, mail i live chat im ne radi tako da nikako nemogu stupiti u konktak sa njima neznam šta dalje da dođem do svojih eura ? Sad kad otvorim njihovu stranicu više mi ne nude opciju da se logiram na svoj račun, tako da smatram da se nešto čudno događa sa tom kladionicon.

  • #166979

    Zaboravi na novac… Bankrotirali. Ja cekam na dva racuna par mjeseci, sreca nije puno, jedan 125 a drugi 330 i nista. Poceli su preko mga complaints isplate ali do 100 eur i to na bankovne racune i stali. Vjerovatno dio novca koji pokriva mga, toliko o jacini mga licence pod kojom su mi u poslednjih pola godine uzeli bruku novca sto royrichie, sto mybet, sto 18bet tako da je bigbet samo jos jedna pod njihovom licencom… A na sve jednom racunu sve cisto kao suza i dzaba… Royrichie bankrot, mybet isto, bigbet isto, 18bet radi nekih gluposti sa kojima veze nemam…

  • #166985

    Znaći mi igrači nemamo nikakva prava da dođemo do svojih novaca. Žalosno pa kladionice bi trebale imati rezervu iz koje bi se mogli naplatiti igraći ?

  • #166987

    Ma kakvo pravo… Ja sam ti primjer da nemas nikakvog prava. Ne kazem, par puta sam se zalio i dobijao pare nazad ali prakticno nije ni bilo razloga da uzimaju para…

  • #166989

    Onda je najbolje igrati u 4-5 najpoznatijih kladionica sa sa drugima netreba imati posla.

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 10)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.