Bwin – konjske utrke

Bonus Majstori » Forum » Iz dana u dan » Bwin – konjske utrke

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
Autor
Sve objave
  • #143902

    Pozdrav svima,

    Imam pitanje a ujedno i „obavijest“ iako ne sumnjam da svi to znate. Dakle Bwin je pustio mogućnost free beta do 30€ na sutrašnje konjske utrke.

    1. Pravo sudjelovanja imaju svi bwin korisnici, koji u subotu 31.03.2012. uplate oklade na pobjedu na konjske utrke iz ponude za Meydan na https://racebook.bwin.com/racebook.aspx u visini od najmanje 10 EUR.
    2. Ti korisnici će za svaku izgubljenu okladu na pobjedu u visini od najmanje 10 EUR dobiti FreeBet iznos od 10 EUR.
    3. FreeBet iznos je moguće iskoristiti isključivo za bwin sekciju konjske utrke. Po korisniku se maksimalno dodjeljuje 3 FreeBet iznosa u vrijednosti po 10 EUR. U FreeBet iznosima korisnik time može zaraditi maksimalno 30 EUR. Svi dobiveni FreeBet iznosi u sklopu ove promotivne akcije moraju se uložiti na konjske utrke u roku dva mjeseca od primitka FreeBet iznosa. U protivnom oni gube svoju valjanost.
    4. FreeBet kodovi se korisnicima šalju putem e-maila do najkasnije 06.04.2012. Za besprijekornu dostavu FreeBet kodova molimo sudionike da provjere točnost navedene e-mail adrese na svom bwin računu, odnosno da aktualiziraju istu, ukoliko je to potrebno. bwin ne preuzima odgovornost za slanje na krivo navedenu e-mail adresu. Nadalje, svaki korisnik je odgovoran za aktiviranje opcije na svom bwin računu pod Opcije – Komunikacija, kojom se dozvoljava slanje poruka vezanih uz bonus i promocije.
    5. Isplata FreeBet iznosa u gotovini nije moguća, niti su isti prenosivi na treće osobe.
    6. Sudjelovanje je dozvoljeno isključivo osobama koje su navršile 18 godina.
    7. Način i trajanje promotivne akcije mogu biti opozvani ili promijenjeni u svakom trenutku i to bez navođenja razloga. Ne postoji pravna osnova.
    8. Djelatnici tvrtke bwin.party digital entertainment plc izuzeti su od sudjelovanja u promociji kao pridružena i asocirana poduzeća, njihovi članovi uprave, odnosno osobe, koje su sudjelovale u razvoju, proizvodnji, provedbi i raspodjeli ove promocije, kao i njihove reklamne ili promidžbene agencije, ponuđači usluga, primatelji naloga, te ostale treće ili pravne osobe, koje su s poduzećem povezani izravno. To vrijedi i za članove uže obitelji ovih osoba i/ili osoba, koje žive u istom kućanstvu.
    9. U svim drugim slučajevima primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja dostupni na bwin.com
    10. Akcija traje od 31.03.2012., 00:00 h (GMT +2) do 31.03.2012., 23:59 h (GMT +2).
    11. Zadnja aktualizacija: 14.02.2012., 12:00 h (GMT +1).

    Zanima me što mislite o tome? Koliko je teško naći kontraokladu za konjske utrke…

    Kao što se može shvatiti, nisam najiskusniji u tome 

    Hvala na odgovoru ako netko odgovori a ako ne, možda samo netko dobije info o novoj „mogućnosti“

    pozdrav

  • #143906

    Pozdrav adler
    Baš se i ne isplati gubiti vrijeme na tu promociju. Problem je što je na betfairu i na ostalim burzama mala likvidnost (teško je nači nekog konja za kontrirati) drugi problem je što bwin nema klasične koeficijente na konje nego tote koeficijente: TOTO KOEFICIJNET: Prije početka utrke, toto-koeficijent prikazuje koliko bi iznosio koeficijent na sudionika, kada se u odgovarajućem trenutku ne bi prihvaćale daljnje oklade za odgovarajuću utrku. To znači da toto-koeficijenti predstavljaju trenutačno stanje kladioničarskog fonda i čim se bliži trenutak kada se oklade više neće primati, time je i konačni koeficijent točniji.

    Konačni koeficijenti su poznati čim se oklade za neku utrku više ne primaju i objavljuju se zajedno sa službenim rezultatom utrke, stoga u trenutku zaključivanja oklade nema informacija o mogućim dobicima.

    Najbolje je ganjati konje na poznatijim utrkama tipa Cheltenham festival i drugi, bude brdo promocija na kojima se da zaraditi

  • #143963

    htio sam se u ponedjeljak pohvaliti da sam uspio dignuti nešto novaca na toj promociji, ali sam imao nesreću da sam igrao jednu utrku u kojoj su konj i jahači pali i tu sam kontrirao na betfairu ali kako ta ponovljena utrka nije bila u ponudi na bwinu (dobio povrat uloga 10€) već samo na betfairu gdje sam odigrao kontru propao mi je taj ulog na lay na betfairu.i umjesto zarade od 20€ izgubio 10€

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.