Kurs betfair

Bonus Majstori » Forum » Trejderski kutak » Kurs betfair

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
Autor
Sve objave
  • #167063

    Pozdrav svima…zanima me da li je neko imao iskustva sa kursom koji nudi “bfscalper.com”? kosta 90$ imaju i povracaj novca ko nije zadovoljan.. dosta njih ga hvale na stranicama ..

  • #167067

    Ja nisam,ali plati,90$ nije puno,možda ti postane jasnije.Sumnjam da ćeš dobiti novac baš natrag ako si nezadovoljan,tko uopće vraća novce za bilo šta?

  • #167072

    Nikad cuo za njih ali stranica je napisana na scammy nacin i taj koncept sto prodaju mi zvuci sumnjivo. Iako zadnji puta kad sam vidio slicnu stranicu (od Tomasa) mislio sam da je bullshit a ispalo je nesto deseto. Od materijala za konje sto sam pogledao od top trejdera kroz godine tipa Webbov masterclass, Mugsov tecaj, Caanovi video paketi, daleko najbolji je bio Tomasov vodic Sports Trading Exposed kojeg daje besplatno pa slobodno zguglaj.

    Ali problem je u tom konceptu sto prodaju kako kazu vec par godina, prodaju skalpanje totalnim pocetnicima i govore kako je lagano ali skalpanje je jedna od najtezih stvari na konjima jer su danasnja trzista volatilna i promjenila su se, a njihov stil skalpanja sigurno nije, pa nije slucajnost da netko ide prodavat nesto sto vise ne funkcionira, zar ne? Istina jest da je prije dosta godina skalpanje bilo dost lagano i bila je dobra pocetna tocka za ucit trejdat. Nije nemoguce danas skalpat ako bas zelis ali moras umetnit bias, a to pocetnik nema sanse da zna kako, jer ako zna onda mu skalpanje nikako nije isplativo nego bi trebo swingat tada. Ono sto pocetnik ne zna je da najbolje skalpove dobijes ionako kada ni ne pokusavas skalpat, kad pokusas swing ali ne uspije pa cesto dobijes skalp kao rezultat htio nehtio, jer si zauzeo dobru poziciju. Zato kazem da taj cijeli koncept prodaje skalpanja pocetnicima bas ne drzi vodu. Jer jedino sto se zapravo skalpa kak spada na konjima su one najvece trke tipa Cheltenham.

  • #167074

    Hvala vam na odgovoru.. pratim stranicu na fb *Betfair Trading* dosta su aktivni ljudi i pisu svoja iskustva.. kurs sto nudi Caan vise niko ne hvali kazu da je zastareo dosta i da nikom nista nije jasno kada odgleda..kada neko u grupi pita koji je najbolji svi skoro pisu za ovaj.. ima i negativnih komentara ali kada pitaju ostali clanovi sta je problem oni kazu da se nisu snasli.. koliko sam video imaju 150 full HD snimaka..bukvalno napisali korak po korak i 24h su na vezi sa vama ako nesto treba.. ove godine tj svake godine obnavljaju , uce samo preko bet angela ..potrebno je vreme kazu za svoj stil da se stekne..neko pise da se snasao za 3 neko za 6 meseci i tako.. a inace imaju i odeljak za one koji nisu pocetnici. placa se preko paypala …nije puno 90$ u svakom slucaju.. postavicu jos u grupi na fb pa cemo videti..

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.