Matched betting, Trejdanje, Kriptovalute…što je sljedeće?

Bonus Majstori » Forum » Iz dana u dan » Matched betting, Trejdanje, Kriptovalute…što je sljedeće?

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
Autor
Sve objave
  • #179674

    Sve je krenulo sa matched bettingom ali bonusa i kladionica za naše tržište je sve manje, zatim se nastavilo sa trejdanjem na Betfairom ali i tamo se tržište sve nepredvidljivije, liquidity je sve manji i teško je biti dugoročno u profitu….onda je došao red na kriptovalute ali i one su trenutno u mirovanju i stagnaciji, velik je broj prevara, kladionica sa lošim raitingom, malo se pouzdanih informacija može naći na internetu…

    Moje pitanje za vas forumaše je koju vrstu pasivne zarade trenutno koristite? Što je “in” i gdje se može zaraditi neki novac sa strane?

  • #179675

    Teško da će ti danas itko plasirati na pladnju gotov proizvod s ekstra zaradom. Kao što sam kažeš sve je teže i manje je kladionica (barem klasičnih, mislim na uplate fiat valutama) pa je zbog toga potrebno puno istraživati i obično kad se pronađe neka super promocija onda se uglavnom ljubomorno čuva i nastoji iskoristiti maksimalni potencijal kod iste.

    Zlatna vremena kladionica i casina su daleko iza nas, u posljednjih godinu, dvije otvoreno je dosta kladionica u kripto svijetu. I otvarat će ih se još dosta. Neke od njih imaju sjajne bonuse, druge nemaju nikakve ili imaju, ali su po vrlo lošim uvjetima.

    Sigurnost? Odavno je nema u gambling svijetu. Ja se više ne usudim držati značajnija sredstva gotovo niti na jednoj kladionici. Izuzetak su dvije ili možda tri. S godinama bi trebali biti mudriji i znati gdje je izgledno za ući, a gdje nije….

    Bitcointalk forum pod Gambling ima puno toga za pročitati i proučiti. Na svakome pojedinačno je odluka u što će ući ili neće. Reći ću samo da ima puno potencijala uz nekakav srednji rizik.

  • #179678

    Znam za Bitcointalk ali toliko je tu spama da se sve svodi na to da sam zariskiraš i pokušaš. Prije su bili moneysavingexpert i rpoints forumi ( uz ovaj naravno ) gdje si doslovno mogao dobiti sve informacije što je za nas rekreativce ( koji nemamo toliko vremena za proučavanje ) puno brže, jednostavnije i rizik od gubitka novca je bio malen. Šteta što je sve to krenulo u drugom smjeru i od jedne zajednice ostali se individualaci. Ali što je tu je, otvorit će se neka druga prilika.

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.