mbet.io – risk free do 5 mBTC na konjske utrke

Bonus Majstori » Forum » Sportski Bonusi za sve » mbet.io – risk free do 5 mBTC na konjske utrke

Pregledavate 8 postova - 1 do 8 (od ukupno 8)
Autor
Sve objave
 • #168173

  Za početak odmah da napišem da ja nisam još odradio niti jedan račun kod njih, ali se spremam sutra nakon što sam puno proučavao.
  Kao prvo, nevjerojatan mi je podatak da u njihove 4 godine postojanja nema zabilježen niti jedan slučaj žalbe na njih i uz to nemaju nikakvu licencu.
  Nepostojanje licence meni ne govori puno toga pogotovo ako je kladionica licencirana na Curacao (mislim da su danas jedino mjerodavne licence na Malti) kakvih je danas more.

  Specijalizirani su za konjske utrke. Imaju dvije ponude, jedna je ova iz naslova, druga je welcome bonus do 6 BTC, ali nju neću niti spominjati jer je uvjet nemoguć.

  Dakle, za prvu uplatu i okladu na konjske utrke (može i utrke pasa i konjskih zaprega) do 5 mBTC (oko 210 eura u trenuku pisanja ovog posta) imaju povrat do 5 mBTC u vidu bonusa kojeg je potrebno okrenuti 10 puta (50 mBTC za puni isnos promocije) i na minimalnom koeficijentu 1.80
  Uz nekakve prosječne koeficijente po računu i promociji izvuče se oko 1.50 mBTC ako prvi bet nije bio dobitan kod njih ili oko 3.50 mBTC ako je prvi bet dobitan.

  Netko je na bitcointalk forumu napisao da nemaju KYC za isplate do 1 BTC. To ćemo tek vidjeti u praksi…

  Napomena za one koji misle odraditi više računa na istoj kladionici (vrijedi za sve crypto kladionice): nikako ne smijete povući crypto s kladionice na wallet pa s tog walleta na novi račun iste kladionice jer kladionice prate trag bitcoina pa riskirate gubitak istog ili u najboljem slučaju da ne dobijete bonus uz obilježje bonus abusera.

  T&C:

  Risk Free First Bet

  – The Racing Bonus Bet offer applies only on BTC Fixed Odds bets placed over the Internet, on mbet.io
  – This offer applies to your first BTC Fixed Odds bet on any of Horse Racing, Greyhound Racing or Harness Racing Win markets. Place bets, multis and exotics are excluded. The promotion is only valid on the first ever bet on either Horse Racing, Greyhound Racing or Harness Racing. Users are NOT entitled to a free bet for each racing type.
  – Place a Fixed Odds win bet on any Thoroughbred, Greyhound or Harness & if your horse or Greyhound does NOT win you will receive the value of your first bet back, up to 5 mBTC in a bonus bet.
  – For this offer to be valid, your Fixed Odds Win selection must finish in any position other than first, according to official results. If a protest is upheld and your selection is relegated to 2nd, you will not receive the promotion.
  – Bonus Bets placed on a selection are excluded from this offer. Multi-bets, Parlays and Exotics, are excluded from the offer.
  – Offer applies to Fixed Odds win bets only. Place, Eachway, Tote or any other Racing products are excluded from this offer. Futures/all-in wagers on Racing products are eligible.
  – Bonus Bets will be equal to the value of the Member’s original bet stake, up to a maximum of 5mBTC.
  – Mbet.io Bonus Bets cannot be redeemed as cash. Bonus bets will expire within 14 days of being credited to your account. Bets placed with Bonus Bets received from this offer are not eligible for any other promotional offers.
  – The bonus bets will be credited to the Member’s account as a separate Bonus Bet transaction, as a bonus balance, within 24 hours of the completion of the event.
  – Only one (1) Racing Bonus Bet is allowed per User, IP address, Address or Device.
  – Rollover is 10X of the bonus amount at odds of 1.8 or better. This means that if you collect the maximum bonus offer, you would be required to turnover the bonus balance 10 times (50mBTC) prior to the bonus balance being converted to a withdrawable BTC balance.
  – Standard Bonus Bet Terms & Conditions apply.
  – To be eligible for mbet.io promotions, customers must have a verified email address and bets must be placed in BTC.

 • #168175

  Napomena za one koji misle odraditi više računa na istoj kladionici (vrijedi za sve crypto kladionice): nikako ne smijete povući crypto s kladionice na wallet pa s tog walleta na novi račun iste kladionice jer kladionice prate trag bitcoina pa riskirate gubitak istog ili u najboljem slučaju da ne dobijete bonus uz obilježje bonus abusera.

  UPDATE: ne pomaže niti slanje bitcoina s tog walleta na sljedeći wallet (ili bilo koliko međutransakcija prema različitim adresama) pa s njega opet na istu kladionicu. Sve adrese i transkacije su javne i vidljive na blockchainu pa je to lako za pratiti, treba koristiti napredne tehnike.

 • #168189

  hvala na informacijama dearr
  malo sam zaostao u trendovima, a vidim da sve više preostalih prilika ima na crypto kladionica, pa imam jedan praktičan upit:
  kako riješavaš problem volatilnosti bitcoin tečaja kod uplaćivanja lay oklada?…. držiš se nekog fiksnog tečaja ili primjenjuješ tečaj u trenutku uplaćivanja oklade

  ili možda ima kakav dobar cypto betfair?

 • #168191

  Koristim trenutni tečaj prema Coinmarketcapu, a za lay koristim Betfair. Idealna situacija bi bila da podjednako oklada odlazi i na jednu i na drugu stranu. Ili da sve ode na Betfair pa u međuvremenu padne tečaj bitcoina pa se onda jeftinije kupe bitcoini natrag.
  Fairlay je kripto inačica Betfaira, ali slabo se tamo igra. Možda je nešto bolje na američke sportove…
  https://fairlay.com/

 • #168192

  tako sam nekako i mislio

  Ili da sve ode na Betfair pa u međuvremenu padne tečaj bitcoina pa se onda jeftinije kupe bitcoini natrag.

  znači li to da ima smisla igrati underlay na betfairu kao zaštitu od promjene tečaja… ako tečaj padne gubitak nadoknađuješ jeftinijom kupnjom ovih BTC u slučaju da lova završi na betfairu, ili si ipak zaradio nešto više na kladionici zbog underlaya…. samo ako tečaj raste i lova završi na betfairu ispadaš u ekstra gubitku, ali si bliži izlazu iz bonusa (ionako smisao underlaya)…. ako pak lova opet završi na kladionici imaš još više vrijednosti u BTC

  nekako pretpostavljam da si ti to dobro proučio 🙂

 • #178544

  odvažio se i ja pa isprobao ovaj bonus:

  registracija je vrlo jednostavna, samo email adresa i password po izboru…. za minutu stiže potvrdni email sa linkom za verifikaciju adrese… nikakve druge podatke ne traže niti nakon logina, čak niti ne postoji my account sekcija ili nešto slično.
  primaju samo kripto valute i to BTC, BCH, DOGE, LTC, Dash i Finney, s tim da je minimalna uplata 1mBTC, trenutno oko 35€.

  uplatio sam 2mBTC i potražio nešto za risk free okladu…. tečajevi su dosta slabiji od betfairovih, pa sam trebao pregledati 5-6 utrka dok sam našao nešto zadovoljavajuće… u skladu s planovima dobro sam izabrao, jer sam tu okladu izgubio

  bonus su trebali pripisati u roku 24 sata… na mom računu nije bilo ničega, pa sam pokrenuo live chat… tip se vrlo brzo javio i još brže mi uplatio mojih 2mBTC nazad na račun kao promo novac…. inače, uvjeti su i dalje isti kao u prvom postu

  probao sam ih uplatiti na nogomet, ali mi je oklada odbijena… iako to u uvjetima nije izričito navedeno dalo bi se zaključiti da se bonus novac može uplaćivati samo na konjske i druge utrke, kao i risk free oklada…. uglavnom oklada s bonus novcima na konjsku utrku bez problema mi je prošla

  imao sam sreće i lova je ponovno sjela na betfair, igrao sam velik underlay tako da sam završio sa cca 50% profita… tečajevi baš i nisu sjajni tako da ne znam kako bi dalje igranje izgledalo

  još manje imam ideju kako izgleda isplata… nadam se da u skladu s dearrovim zapažanjima ne bi trebalo biti problema

  LINK NA MBET.IO

 • #178588

  uplatio sam ponovno pa zatražio isplatu… malo sam igrao i završio sa saldom od nešto preko 3 mBTC… podnio zahtjev i za cca 4 sata coini se pojavili na walletu

  nikakvu verifikaciju nisam obavljao niti su tražili ikakve podatke… inače, minimalna isplata je 2,5 mBTC

 • #178662

  Ja sam prvi račun isplatio u noći s nedjelje na ponedjeljak, malo prije početka Super Bowla. Isplatili su taman nakon završene utakmice, dakle cca 4 sata. Ništa nisu tražili za verifikaciju.

  Napomena za one koji će igrati uvjet nakon što na račun dodaju risk free sredstva: očito da povrat uloga za prvi izgubljeni bet treba tražiti na live chatu s tim da mislim da im taj chat radi samo preko dana. Ja sam nekoliko puta pokušao u večernjim satima pa se nitko nije javljao.

  Sredstva će se nalaziti pod Promo, a ne u main balanceu. Tamo će se pojaviti automatski nakon odigranog uvjeta. Ako ne znate koliko još treba odigrati to uvijek možete saznati na chatu.

Pregledavate 8 postova - 1 do 8 (od ukupno 8)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.