Mozzart.com promocije

Bonus Majstori » Forum » Iz dana u dan » Mozzart.com promocije

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
Autor
Sve objave
  • #179795

    Mozzart je jedna od rijetkih klasičnih kladionica pogodna za igrače iz hrvatske…. osim što ima dobar bonus dobrodošlice, ima i redovitu tjednu promociju, a dodatno se može zaraditi i na tjednom cashback-u, te igrajući na brojne surebete.

    tjedna promocija koju spominjem ide svakog utorka i uz ulog od 25€ može se svakog tjedna uzeti 10-ak eura… evo skraćenih pravila:

    ELITE RISK FREE BET

    Every Tuesday, deposit a minimum of €15 and bet on pre-match sports events without any stress! You will win, no matter what happens.

    After making your qualifying deposit, if your first settled cash bet loses, you’ll receive a refund in the form of a Free Bet equal to the amount of your losing bet, with a maximum of €25.

    Only pre-match sports betting events participate and all matches on the bet slip must be processed by the end of the day (all matches on the bet slip must be completed on Tuesday by 23:59 CET).

    Example: a player deposits €20 on Tuesday. After the deposit, he plays the bet slip for €5 and the bet is lost (the bet slip processing is completed on Tuesday by 23:59 CET and all matches are completed). On Wednesday, we will pay €5 of Free Bet into the player’s account.

    The promotion will run until December 31st, 2024.

     

    ono što je problem kod mozzarta je da vrlo brzo limitiraju račun… nešto o tome pisalo je već u temi o mozzart bonusu dobrodošlice (link je gore)

    također, na mozzart.com račun osim igrača iz hrvatske mogu otvoriti i crnogorci, te korisnici iz malog broja europskih zemalja… austrija je jedna od rijetkih… igrači iz srbije i bih mogu otvoriti račun na posebnim mozzart sajtovima… isplative promocije na tim sajtovima ne znam

  • #179797

    To je dobra promocija, ali je problem brzih limita. Često ne daju odigrati 25 eura na neki veći koeficijent, ali uglavnom se može pronaći oklada koja će zadovoljiti uvjet. Kod razigravanja free betova dobra je stvar što se ne mora odigrati u komadu već se 25 eura može rascjepkati u puno malih free betova pa tada prolaze oklade i na vrlo visoke koeficijente.

    Važna napomena: prva oklada nakon depozita mora završiti prije 23:59 sati u utorak inače ne ulazi u uvjet promocije.

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.