Pocetnik treba POMOĆ

Bonus Majstori » Forum » Kladionice i klađenje » Pocetnik treba POMOĆ

Pregledavate 5 postova - 1 do 5 (od ukupno 5)
Autor
Sve objave
  • #166569

    Postovanje i pozdrav svima,

    Imam par pitanja u vezi “okretanja” bonusa. Naime proslo je sigurno 4-5g od kako sam bio ovdje i od tad se ne pamtim kad sam se priblizio kladionici.

    Nego da predjem na stvar, vidim da je sad vecina kladionica uvela pravilo da se bonusi moraju “okretati” na zbirne odnosno akumulirane oklade. Kad sam ja zadnji put izvlacio bonus pravila nisu bila takva pa bih ja po standardu to izvukao, jedna back oklada i druga lay na Betfairu i stvar rijesena. Zanima me kako ga sad izvuc kad moramo igrati samo akumulirane oklade?

    Hvala unaprijed na pomoci!

  • #166571

    pozdrav weedy,
    akumulatore ili combo oklade nije baš jednostavno kontrirati, ali nije ni nemoguće
    stvar se svodi na to da izabereš utakmice koje se igraju u različito vrijeme, pa ih kontriraš jednu po jednu… za to možeš koristiti betfair ili još bolje betdaq (ako si iz hrvatske)
    imaš nešto o tome i na ovom forumu u temi: https://bonusmajstori.com/forum/sigurno-kladenje/1791-sigurno-kladenje-na-combo-listice
    tu ćeš naći i primjer za upotrebu našeg kalkulatora za izračun uloga za takvu vrstu klađenja

    druga mogućnost ti je da za lay koristiš acca ponudu s betfaira… vidi post: https://bonusmajstori.com/forum/iz-dana-u-dan/522-william-hill-promocije?start=10#11845

  • #167632

    Pozdrav svima, pomalo sam nov u kladjenju pa trazim “all in one” sajtove koji bi mi bili korisni za kladjenje. Izasao mi je ovaj u Facebook reklami ali nikad pre nisam cuo za njega – https://oddstify.com/. Deluje mi okej i ima sve sto meni treba, ali ne znam koliko je pouzdan. Da li ga je neko koristio vec?

  • #167634

    Bolji je Oddsmonkey, profesionalan za malo para. Ima tekst o njemu na naslovnoj stranici Bonumajstora

  • #167676

    Ovdje sam pronašao sve odgovore na svoja pitanja: https://globusbet.com/hr/ Otkrio sam koji su najbolji internetski kockarnici, kao i koji su najpouzdaniji.

Pregledavate 5 postova - 1 do 5 (od ukupno 5)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.