Razlika između freebeta i bonusa

Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » Razlika između freebeta i bonusa

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
Autor
Sve objave
  • #147229

    Bok,

    molim vas da mi netko objasni razliku između freebeta i bonusa naravno ako uopće postoji jer sam proučavajući forum shvatio da postoji. No nikako ne mogu do kraja shvatit u čemu je razlika.

    Lp

  • #147230

    Pozdrav disbet,

    Molim te pročitaj si i ovo:

    TUTORIJAL – Kontraklađenje kad nema povrata uloga
    > FORUM TEMA – free bet stake not returned

    KOD BONUSA: Ukratko da shvatis npr. uplatis 50€ dobijes 50€ bonus imaš 100€.
    100€ uplatiš na npr koeficijent 2.00 ako ti oklada prođe dobiti ćeš 200€ to znači da ti se ulog od 100€ vratio

    KOD FREE BETA: Npr. klada ti daje free bet od 50€ ako tih 50€ Free beta uplatis npr na koeficijent 2.00 i oklada ti prođe dobiti ćeš samo 50€ jer se ulog od 50€ ne vraća. Najlakše ti je shvatiti da koeficijent na koejg igraš umanjiš za 1 i to je tvoj dobitak. nPR ako 50€ Free bet odigraš na koeficjent 3.00 dobiti ćeš 100€ jer se ulog ne vraća itd. ako odigraš na 4.00 dobiti ćeš 150€ razumiješ?? znači od kvote na koju igraš oduzmeš 1 pomonožiš sa ulogom i to je tvoj dobitak.

    Zato je najbolje free bet igrati od cca kvote 4.00 pa na gore i kontriraš na betfairu. Skini si kalkulator i igraj se malo s koeficinetima i pročitaj sve tutorijale

  • #147232

    Neke kladionice nakon ispunjenog uvjeta (npr. gubitka prve oklade) daju free bet. Različite kladionice različito tumače free bet, pa uvjek moraš dobro pročitati uvjete da se nebi zeznuo. Uglavnom, nekad taj free bet bude isto što i bonus sa određenim uvjetima i odigraš ga kao normalan bonus. Ono na što moraš paziti je Free Bet Stake Not Returned

    Free Bet Stake Not Returned je poseban oblik bonusa gdje nakon dobitka oklade odigrane sa free betom kladionica uzima natrag iznos free beta. Npr. imaš 100€ Free Bet Stake Not Returned, uplatiš na koef 5.0., i ako je oklada dobitna, to ispada 100 x 5.0 = 500, ali kladionica uzima natrag iznos free beta pa ti ostaje 400€. Imaš u kalkulatoru sa foruma poseban dio za kontriranje takvog free beta.

    Prouči si ona dva primjera u objašnjenju za kontraklađenje gore u izborniku pod Sigurno klađenje. Jedan primjer je Stake Returned a drugi Stake Not Returned.

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.