SKRILL – uklanjanje limita

Bonus Majstori » Forum » Isplate i uplate kod internet kladionica » SKRILL – uklanjanje limita

Pregledavate 8 postova - 1 do 8 (od ukupno 8)
Autor
Sve objave
  • #155067

    Da li ima neko da je uklonio skroz limite na Skrillu, meni su prvo kao i svima bili 10 000 €, pa oko 20 pa sad na 37, ali bih zelio skroz da ih uklonim i poslao sam im mejl. U odgovoru sam dobio kao jednu od opcija da odnesem onaj obrazac u banku da mi popune, pa jel ima neko iskustva sa tim?? https://www.skrill.com/creatives/pdf/Bankers_Confirmation.pdf <-- ovako izgleda taj obrazac pa koliko kontam ja bih trebao ovaj prvi dio gore popuniti, ali me zanim u drugom djelu gdje valjda banka popunjava pod "For and on behalf of" tu valjda ide moje ime, a pod Signed, Name i Position sta bi tu trebali pisati, jel tu sluzbenik banke pise svoje podatke ili kako?? Zelio bih znati prije nego sto odem u banku da im bar mogu reci sta da rade jer znam kad im odem sa ovim papirom da ce me gledati sumnjicavo i kao svemirca, pa da im bar mogu objasniti. Unaprijed hvala ako neko nesto zna da mi objasni!

  • #155087

    Ma da sve veliki znalci i kladionicari, a niko nije uklanjao limite sa skrilla, tako sam i pretpostavio! 😆 😉

  • #155089

    Ma da sve veliki znalci i kladionicari, a niko nije uklanjao limite sa skrilla, tako sam i predpostavio! 😆 😉

    Izgleda da si ti prvi koji će to napravit pa kad napraviš molio bih te da podjeliš iskustvo. hvala 🙂

    Nema leba bez motike

  • #155105

    Evo uspio sam, samo sto se nisam odlucio za gore navedeni nacin verifikacije, nego sam isao kod notara da mi ovjeri licnu kartu posto je i to bila jedna od navedenih opcija u mejlu koji su mi prethodno poslali(to kosta 3,5 KM) i uslikao sam i poslao im. I evo nakon dva sata uklonili su mi limite za odlazne transakcije. B)

    Dear —— ——-,
    Thank you for contacting Skrill VIP Support.

    We appreciate the documents provided and your cooperation and we would like to confirm that we have removed the outgoing transaction limits from your account.

    You are now able to instruct payments to merchants or other end customer or instruct withdrawals to your personal bank account without limitations.

    We hope you find this information useful. Should you need any further assistance, please do not hesitate to contact us again on [email protected].

    Best Regards,
    Martin
    Skrill VIP Team

  • #155687

    Kako sad funkcionira limit na Skrillu za nove račune? Nigdje se više ne spominje neki rok od 90 dana kao do sad. Tamo u računu ima pod Limit par stavki: Per transaction 1000 € Withdraval isto 1000 € te Cumulative/Overall 2500€. Znaći transakcija max 1000 € pa onda odma istu takvu za njom? Frendu je prije koji mjesec došao verifikacijski kod na kučnu adresu pa je imao 1000 plus 2500 kad je verificirao adresu. Dakle 3500 u 90 dana. Sad njemu isto pokazuje kao i početnicima…Dolje ima link za slanje dokumenata i poslao prije 3 tjedna i ništa se ne događa. Ima li ko kakvih saznanja oko ovog?

  • #155690

    Ma spori su malo s verifikacijom dokumenata ali završe.
    Ja sam im nedavno samo poslao e-mail ujutru ako može da mi povećaju limit za par hiljada,kontam nemam šta izgubiti.
    Uveče dobio email da mi je limit uklonjen,sad nemam nikakvih ograničenja

  • #155700

    Odem maloprije na bankomat PBZ-a i ubacim Skrillovu karticu da podignem neku lovu i nova opcija: nešto kao da odaberem dali želim da konverziju obračuna Skrill ili PBZ? Odabrao sam PBZ. Ima li uopće neke razlike šta odaberem? Skrill račun je u € a na bankomatu dizao kune.

  • #155713

    Odem maloprije na bankomat PBZ-a i ubacim Skrillovu karticu da podignem neku lovu i nova opcija: nešto kao da odaberem dali želim da konverziju obračuna Skrill ili PBZ? Odabrao sam PBZ. Ima li uopće neke razlike šta odaberem? Skrill račun je u € a na bankomatu dizao kune.

    Bez konverzije jer se onda obračunava po tečaju ECB-a (danas je to 7.633 kune za 1 euro), a ako uzmeš konverziju naših banaka onda ti računaju po tečaju koji iznosi otprilike 7.05 :woohoo:

Pregledavate 8 postova - 1 do 8 (od ukupno 8)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.