Novo na Bonus majstorima: Kripto edukacija i Kripto Šupak Youtube kanal

Bonus Majstori » Forum » Sve o Kriptovalutama » Novo na Bonus majstorima: Kripto edukacija i Kripto Šupak Youtube kanal

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
Autor
Sve objave
  • #179350

    Pozdrav svim Bonus majstorima i onima koji bi to možda željeli biti!

    Oni koji nas već dugo prate i sami znaju da je proteklih godina koncept sigurne zarade na kladionicama pao u svojevrsnu krizu kao posljedica sve većih restrikcija prema igračima iz naših krajeva.

    Ipak, u zadnje se vrijeme stvari ipak kreću nabolje prije svega zbog sve šire ponude kripto kladionica i kripto kazina.

    Jedna od bitnih odlika kripto valuta je anonimnost i opća dostupnost u cijelom svijetu,pa tako kripto kladionice u pravilu nemaju nikakvih ograničenja s obzirom na zemlju prebivališta korisnika.

    Iako je ulaganje u kriptovalute samo po sebi rizično, ono nosi i brojne mogućnosti sigurne zarade.

    Da bi znali kako sigurno zaraditi na kripto kladionicama, uključiti se u airdrop ili ostvariti zagarantiranu pasivnu zaradu na kriptovalutama potrebno je dobro poznavati kripto svijet.

    Odlučili smo puno veću pažnju posvetiti kripto temama, te naš forum Sve o kriptovalutama učiniti jednim od središnjih točaka Bonus Majstora.



    Čast nam je predstaviti Youtubera Kripto Šupak koji stoji uz bok nekim od najpoznatijih youtubera koji snimaju videa o kriptovalutama kao što su balkan tech kripto, kriptovalute hrvatska, kriptovalute i kripto teme, kriptomanija, Bitcoin edukacija i drugi.



    Kripto šupak će pisati razne kripto teme, te ćete kroz njegove forum postove i Youtube videa moći saznati mnoge korisne stvari o kriptovalutama.

    Kako krenuti sa kriptovalutama, bitcoin i kriptovalute za početnike, kako kupiti bitcoin, etheruem, shitcoine i druge kriptovalute, te općenito o Bitcoin edukaciji. Nadalje, saznati ćete koje su najbolje kriptovalute, kako i koje kriptovalute kupiti, gdje čuvati kriptovalute, koji su najbolji novčanici-walleti za čuvanje kriptovaluta, kako otvoriti metamask, coinbase, binance i ostale novčanike i mjenjačnice za kriptovalute, kako koristiti novčanike za kriptovalute, kako poslati i promati kriptovalute.

    Možete pratiti razne kripto teme: trgovanje kriptovalutama, kako postati uspješan trejder, šta je Binance futures trading, kako postaviti short i long ordere, što je leverage u tradingu i drugo.

    Također tu će biti kripto tema o NFT i Metaverse projektima. Saznajte šta je NFT, te kako i gdje kupiti ili prodatii NFT.



    Ovdje i u našim drugim forum kategorijama znatno ćemo veću pažnju posvetiti sigurnom klađenju na kripto kladionicama, koje su najbolje bitcoin kladionice i kazina koje primaju kriptovalute, kao i najboljim bonusima i ostalim promocijama na kripto kladionicama i kazinima.Posjetite Youtube kanala Crypro Shupka

    Posjetite – > Youtube kanal Crypto Shupka

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.