Uplata i isplata na hrvatske online kladionice

Bonus Majstori » Forum » Isplate i uplate kod internet kladionica » Uplata i isplata na hrvatske online kladionice

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
Autor
Sve objave
 • #167500

  Novu sjajnu pogodnost nudi PSK svojim igračima sa korisničkim online računom: od 2. prosinca možete trenutačno isplatiti sredstva sa svog računa putem Aircasha na bankomatima!

  Isplatu gotovinom možete obaviti svakog dana od 0 do 24 sata, isplaćena sredstva će se trenutačno pokazati na vašem računu! Do 1.siječnja 2020. godine Aircash koristite bez naknade! Preuzmi Aircash aplikaciju na svom mobilnom uređaju, te napravi isplatu na bankomatu, napominjemo da nije potrebna ni kreditna kartica niti račun u banci.

  I tako možete, doslovno u par klikova, brzo i jednostavno, isplatiti svoja sredstva sa PSK korisničkog računa. Iskoristite ovu novu sjajnu opciju koju vam nudi PSK kako bi klađenje bilo još brže, jednostavnije i uspješnije!

  Odigrajte svoje listić, zabavite se i osvojite dobitak!

  Puno sreće želi vam PSK!

 • #167576

  nedavno je izašao index-on članak “Velika Britanija zabranila klađenje kreditnim karticama” ne tiče se HR i ostalih a zabrana će se odnositi samo na uplate Kreditnim karticama ne i Debitnim karticama…

  DVADESET ČETIRI milijuna odraslih Britanaca više neće moći koristiti kreditne kartice za oklade pod novim pravilima osmišljenim da spriječe ljude da se previše zadužuju, javljaju mediji.

  Komisija za klađenje rekla je u utorak da će se zabrana koja na snagu stupa 14. travnja primjenjivati na sve online i offline proizvode osim srećki i lutrija koje se prodaju na blagajnama.

  Prema komisiji 22 posto osoba koje se online klade kreditnim karticama pripada “problematičnim kockarima”.

  Taj je korak slijedio nakon vladine analize te industrije pokrenute u studenome s ciljem temeljite reforme online kockarnica, uključujući zabranu korištenja kreditnih kartica za online oklade za ranjive osobe.
  Klađenje kreditnim karticama može voditi značajnoj novčanoj šteti. Zabrana koju smo danas objavili trebala bi minimalizirati rizik štete klijentima s novcem koji nemaju”, rekao je Neil McArthur, izvršni direktor komisije za klađenje.

  Procjenjuje se da je u Britaniji 24 milijuna odraslih kockara od kojih ih se 10,5 milijuna kladi online, rekla je komisija.

  Prema službenim podacima, oko 800.000 Britanaca pri klađenju koristi kreditne kartice.

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.