William Hill: Superbowl 2012 Promocija

Bonus Majstori » Forum » Iz dana u dan » William Hill: Superbowl 2012 Promocija

Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)
Autor
Sve objave
  • #143343

    Nova akcija na William Hillu!

    Uplatite okladu na hendikep ponudu (Spread) prije početka Superbowl utakmice 05.01.2012. i dobiti ćete besplatnu okladu u vrijednosti 50% kvalifikacijske oklade do maksimalno 25€. Besplatna oklada će vam biti odmah dostupna i možete je uplatiti na ponudu Countdown to Superbowl, koja se svakog dana nadopunjuje. Obje oklade, kvalifikacijsku i besplatnu, treba uplatiti najkasnije do 23.30 po engleskom vremenu 05.02.2012. (00.30 06.02. po našem).
    Meni se desilo da mi besplatna oklada nije odmah pripisana , pa sam morao to srediti preko Live Chata. Uglavnom dobio sam free bet bez problema.

    Kvalifikacijsku okladu možete kontrirati preko neke kladionice koja ima jednak hendikep (trenutno 3,0) kao i William Hill, poput Pinnaclea naprimjer.
    Što se tiče besplatne oklade radi se o dosta čudnoj ponudi s visokim tečajevima gdje William Hill svaki dan dodaje još jednu okladu. Iako se svaka oklada veže uz određeni datum kada je objavljena može se odigrati bilo koja oklada. Nažalost, uglavnom je teško pronaći protuokladu, trenutno je to moguće s okladom od 29.01. Više od 75 poena, koja se trenutno može kontrirati na 5Dimes ili Sportbet kladionicama.
    Sa trenutnim tečajevima može se na free betu zaraditi cca 18-19 eura, uz gubitak od cca 2-3 eura na kvalifikacijskoj okladi.
    S obzirom da pretpostavljam da mnogi nemaju račun u ovim kladionicama bilo bi dobro pričekati, možda se narednih dana pojavi neka povoljnija ponuda.
    Ako nemate volje tražiti protuokladu uvijek se može okušati sreću i uplatiti besplatnu okladu bez kontriranja.

  • #143344

    Još jedna dobra! Za mene 17.30€ B)

  • #143345

    Betfair je ubacio ponudu Over/Under 74,5 (sasvim na dnu liste) s kojom se može kontrirati besplatna oklada na 75 ili više poena na William Hilu.
    Trenutni lay tečaj je 9,0 što je nešto lošije od 5Dimesa, ali se još uvijek može izvući 15-ak eura!

  • #143347

    ja se jučer navečer registrirao i normalno ne dobijem free bet. odem na livechat i tamo mi neka ženska kaže da freebet vrijedi samo za englesku, irsku, poljsku i još neke zemlje. probao sam se svađat s njom ali nije bilo pomoci. izgleda da i ova kladionica ide u k…

  • #143348

    Izgleda da je bila prevelika navala pa su se predomislili. Pogledao sam na stranicu promocije i stvarno su u uvjetima naveli da vrijedi samo za par zemalja. Ja imam screen promocije prije tog ograničenja u kojem to ne piše. Nadam se da mi neće trebati jer mi je oklada uostalom već prošla.
    U svakom slučaju šteta, bilo bi loše ako i William Hill počne ograničivati promocije samo na engleze i irce.

    ja se jučer navečer registrirao i normalno ne dobijem free bet. odem na livechat i tamo mi neka ženska kaže da freebet vrijedi samo za englesku, irsku, poljsku i još neke zemlje. probao sam se svađat s njom ali nije bilo pomoci. izgleda da i ova kladionica ide u k…

  • #143349

    pozdrav. ja sam neki dan uplatio 50€ na NFL a kako nisam dobio free bet prekjučer sam im poslao mail sa upitom za free bet i jučer su mi odgovorili da ta promocija ne vrijedi za nas ali budući sam njihov redoviti igrač kao mali znak pažnje mi daju free bet 25 eura kojeg sam morao iskoristiti u dva dana. da me nije zeznuo napoli digao bih 24 eura , a ovako samo 14, budući je bio x

  • #143363

    HI forumaši!

    Napisati ću šta se meni desilo, možda će nekome pomoći

    01.02. sam odigrao kvalifikacijsku na super bowl za 25eur free bet, nakon šta sam odigrao nisam dobio freebet pa sam otišao na lajv čet gdje mi je ženska rekla da su oni odlučili da freebet ne vrijedi za moju zemlju, napisao sam joj da to u uvjetima ne piše na što je ona rekla da su oni jednostavno tako odlučili. za par sati su taj podatak ubacili u uvjete.
    Nisam odustao pa sam drugi dan poslao email u kojem sam napisao da sam se kvalificirao za super bowl promociju i da nisam dobio free bet i nisam spominjao da free bet ne vrijedi za moju zemlju.
    I gle iznenađenja…jutros otvorim mejl i dobio sam ovo:
    Hi – – -,

    Thank you for your email and we apologize for any inconvenience.

    We can confirm that you did qualify for the Super Bowl XLVI promotion. We haven credited €25 free bet on your William Hill account.

    Please note that a free bet token cannot be partially redeemed. If you attempt to place a bet for lesser total stake than the value of your free bet token, the remaining amount of free bet will be removed from your account. Your free bets are only valid for 7 days.

    For your reference, you may use the following link for screen shots and detailed instruction on how to place your free bet:

    williamhill-lang.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5652
    Should you have further questions or concerns, please do not hesitate to contact us via e-mail at [email protected] or via our Live Chat facility. We are here to assist you 24/7.

    Ako je netko odigrao neka ipak posalje email možda će mu upaliti kao i meni.

    Trenutni koeficijent na 75 bodova ili više je 4,50 sa kontrom na Betfairu može se izvući oko 10€

Pregledavate 7 postova - 1 do 7 (od ukupno 7)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.