Oddsmonkey je online servis za usporedbu tečajeva i traženje surebetsa. Ovakvi servisi jedan su od najvažnijih alata za sigurno ili arbitražno klađenje, a Oddsmonkey je jedan od najboljih, kako kvalitetom i pouzdanošću informacija, tako i cijenom. Oddsmonkey uspoređuje koeficijente sa više od 80 kladionica i burzi koeficijenata (betting exchange) u relnom vremenu i prezentira ih na vrlo pregledan i jednostavan način. Koristeći Oddsmonkey možete ostvariti znatne uštede vremena pri traženju odgovarajućih događaja za sigurno klađenje.

Oddsmonkey dolazi u besplatnoj i premium verziji. Odnedavno, u besplatnoj verziji su dostupni jedino osnovni tutorijali o sigurnom klađenju, nekoliko kalkulatora te besplatna verzija Oddsmatchera, glavnog alata za usporedbu koeficijenata, koja sadrži samo 2 kladionice i Betfair. Nažalost ova verzija nije od velike pomoći osim eventualno početnicima koji mogu steći osnovne informacije o sigurnom klađenju u dosta opširnom tutorijalu.

Znatno je korisnija Premium verzija koja sada osim Oddsmatchera sadrži i cijeli niz drugih alata, tutorijala i vodiča. Oddsmatcher u premium verziji uspoređuje tečajeve iz nogometa i konjskih utrka i to u realnom vremenu, tj. tečajevi se osvježuju istog trenutka kako se mijenjaju na kladionici. U ovoj verziji moguće je pretraživati i tečajeve između dvaju kladionice pogodnih za sigurno klađenje metodom podjele uloga (dutching), ova se usluga naziva Dutch Search. Zastupljene su oklade na tenis i nogomet i to na azijski hendikep i broj golova (over/under). Tu su i posebni alati za sigurno klađenje na konjske utrke i tenis, a posebno je koristan kalendar sa dnevnim promocijama na kladionicama.

Plaćena Premium verzija košta 15 funti (cca 18 eura) mjesečno ili 150 funti godišnje, a prije nego se definitivno odlučite za kupnju pretplate moguće je isprobati alat korištenjem potpuno funkcionalne besplatne trial verzije u trajanju od 30 dana. Također, novim članovima Oddsmonkey nudi mogućnost povrata novca nakon prvog mjeseca plaćenog korištenja ako zaključite da proizvod ipak nije za vas.
Pretplata se ugovara na mjesečnoj razini, pri čemu se ugovara automatsko mjesečno plaćanje putem Skrill/Moneybookersa ili Paypala. Ukoliko želite otkazati pretplatu potrebno je jednostavno otkazati automatsku naplatu u okviru vašeg Moneybookers ili Paypal računa.