Daca Mitrovic

Daca Mitrovic

@daca

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 22)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #179775

    A u pozadini Nixa Zizu,najveći prevarant. Suspendovan je jer ne koristi adekvatan VPN,dedikated vpn,stalnu adresu,loguje se sa ko zna kojih free servera a igra sa 4 k. E moj Bozo,pojma nemaš. Samo se ti drzi Nixe, travu ces jesti uskoro!

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #179769

    <p style=”text-align: left;”>Ne placajte vise. Za 50 eura gotov acc.</p>

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #179767

    Ne znam koliko Ismar traži za Betfair nalog. Mogu vas uputiti kod čoveka,za 50 eura vam moze sve završiti. Sve verifikovano u fulu!!

  • in reply to: Najbrzi prijenos sportskog dogadaja na male ekrane #179738

    <p style=”text-align: left;”>Naravno. Ja lično koristim weddbets za Betfair. Bukvalno da skoro ni nema kasnjenja. Na pojedinim utakmicama Betfair reaguje nakon 3 sekunde od postignutog gola.</p>

  • in reply to: Kako do betfaira iz Srbije #179665

    Mogu vam završiti verifikovan betfair nalog u potpunosti. Uplate na njemu preko Skrilla,Netellera itd.. Verujte,u fulu verifikovan. Jedino vam preostaje da koristite neki VPN .

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168169

    Ako je nekome potreban novac za kladjenje preko skrilla ALI GAMBLING opcija,neka mi se javi!!

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #166159

    Mene je sreća sinoć poslužila . Igrala sam lay the draw na utakmici Derby – Ipsvich . Uglavnom , posle neresenog ishoda na poluvremenu zatvaram opkladu . Ovaj put nisam mogla. Na 100 eura sam rizikovala 250. U drugom poluvremenu 1 0 za domacine a zatim i 2 0. Tada je i proradila berza. Sreća .. Pozdrav svima

  • in reply to: Tenis trading #165963

    To je super stvar. Samo sto nisam uspela da pronadjem. Ako neko vec radi sa tim, neka postavi link. Unapred zahvaljujem !!!

  • in reply to: Tenis trading #165957

    Ovo je postalo neverovatno … U poslednjih mesec dana ludilo. Uvek.cekam da.mi neko otkupi ulog . Koristim bet365 live stream i uz to skybet. Cim vidim da rezultat ide u pogresnom smeru sto bi bilo to, u milisekundi mi neko uzme pare. Sva sreca , znam kada igram, jer maksimum izgubim dva do tri ticka. Ali me nervira to uzasno. Kao i malo pre sa Djokovicem. Mozda je do mog interneta. Ludilo mozga drugari

  • in reply to: Tenis trading #165954

    Pozdrav drugari !!! Kako napredujete sam trejdanjem na teniskim mecevima? Ja sam odustala sa radom na mecevima sa visokom likvidnoscu. Ne mogu stici skloniti ulog koliko su postali jos brzi courtsideri. Neverovatno. Zato samo radim na nize razrednim mecevima. Nadam se da.me razumete sta sam htela reci.

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 22)