Martin

Martin

@martin89

Pregledavate 5 postova - 1 do 5 (od ukupno 5)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #166267

    Ekipa, malo da oživimo ovu temu… iako smatram da sam još na početku svog trejderskog puta neke uspjehe imam i uspijevam svaki mjesec završiti u profitu na konjima. Mnogo vas se bilo uključilo u raspravu na ovu temu, jeste li još aktivni u trejdanju ili ste možda odustali i našli nešto bolje i profitabilnije? Je li netko možda postao profesionalni trejder, znate li nekog trejdera, link, video ili članak koji vam je puno pomogao u početku…

  • in reply to: Hrvatska lutrija Bonus #166263

    Je li bonus od 30kn koji se dobije SR (stake returned) ili SNR (stake not returned)?

  • in reply to: Tonybet Bonus kladionica #166246

    Je li itko odigrao iz Hrvatske? Dobije li se bonus i kakva su iskustva s isplatom?

  • in reply to: TIPBET #166244

    Je li tko odigrao ovaj bonus? Jesu dopuštene uplate preko Skrilla i ubrajaju li se single oklade u rollover?

  • in reply to: Tenis trading #166040

    Pozdrav svima, novi sam u trejdanju i pretragom na internetu našao sam ovaj forum kao jedino mjesto gdje se okupljaju trejderi s ovih prostora. Prošao sam ovu i Betfair temu u potrazi za korisnim informacijama ali nažalost i nema ih baš. Puno vas je hvalilo postove i strategije od Bruce Leeta ali svi ti korisni postovi su obrisani. Ostale su raprave o psihološkom aspektu trejdanja, upornosti i tu i tamo postovi podrške pokojeg člana foruma. Sve je to potrebno ali za početak je najvažnije naučiti predvidjeti kretanje koeficijenata na tržištu.

    Znam da pravi igrači ne otkrivaju svoje strategije ali neke upute za početnike bi dobro došle… odakle početi, možda neki koristan pdf, knjiga, neka web stranica ili youtube link. nešto što je vama pomoglo na putu ka profesionalnom trejderu. Gledao sam kolekciju videa od poznatog trejdera Caana Berryja i nekako sam najviše zaintrigiran pre match trejdanjem na konjima. On praktički bez ikakvog znanja o konjima i tom sportu, samo uvidom u koeficijente i lividnost na marketu procijeni na koju stranu će se kretati. Stvarno impresivno.

    Svi vi koji ste bili u situaciji kao i ja i voljni ste pomoći slobodno se uključite, a može i na PM ili Skype. Svaka pomoć je dobro došla.

Pregledavate 5 postova - 1 do 5 (od ukupno 5)