Nenad

Nenad

@shonano

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 18)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #158017

    Pozdrav trejderi!

    Nema posta vec par dana,pa evo ja da nesto napisem,da razbijem monotoniju.
    Uskoro ce mesec dana od kako sam u test fazi Betfair trejdanja, od tada sam probao horse racing,greyhound a trenutno bacam oko i na teniske markete(od ranije mi je poznat fudbalski).

    Od ta tri najlaksi mi se cini greyhound market, u kome nalazimo nisku likvidnost,gapove i ne tako velika kolicina novca moze da prevrne trejd naglavacke.
    Na ovom marketu se dosta moze zaraditi od swingova i pravo je blago kada se ume spoznati momenat za swing, veliki plus im je sto ima dana kada su trke aktuelne na svakih 7min, te ukoliko trejder uspe da uzme po npr. 1e na svakoj moze ostvariti dobar profit. (ovaj rumun pokazuje i kako https://www.youtube.com/channel/UCtKDHHUojPF34KB2UqWBkvw/videos ).

    Horse racing market je dosta slozeniji samim tim sto je i likvidnost mnogo veca,gapova skoro da i nema dok takodje graphovi igraju veliku ulogu. Sto se tice njega cini mi se da cu mu se vratiti tek za koji mesec.

    Zadnjih par dana sam pratio tenis markete,gledao kretanja cene i video da u njemu lezi dosta sanse,potencijala za uspeh, igra se turnir u Bhskjahfkl(lol) a bude 100k matched, juce je bio takav slucaj,gledao sam stream igraci su igrali kao dva klinca na livadi dok je na tribinama bila saka jada a na betfairu je sve vrvelo od novca i oklada!
    Uz pravu strategiju,ulazne tacke i disciplinu moze se uzeti sigurno dosta novca. Ukoliko neko ima iskustva sa njima voleo bih da ih podeli sa nama i udeli nam po koji savet.
    Citao sam i razne blogove (http://brucelaytrading.blogspot.com/ – naleteo sam na ovaj, covek koji je prosle godine izgubio 60k na betfairu 😐 , http://green-all-over.blogspot.com/ – Cassini, poznat trejder).

    Sto se tice softvera…
    Za sada sam probao Geekstoy,Traderline ali i besplatni Cymatic trader

    Bruce je govorio dosta o njima pa da ja tu ne brljam bezveze reci cu samo moja iskustva

    Geekstoy – Najbolji za konje,pse, ne zahteva jaku konekciju s toga mi je super posluzio u danima kad je moj internet bio na izmaku snaga. Moze se namestati kako vam odgovara i mnogi kada ga probaju nece zeleti da traze dalje.

    Traderline – Uzeh ja njega, najjeftiniji mi je bio a funkcionalan. Stvarno je user-friendly interface, sve je lepo poslagano pa se i najveci duduk bude odmah snasao. Po meni je za inplay on najbolji, moze se otvoriti mnostvo marketa sto je naravno veliki plus ali mi je pravio probleme dok mi je net bio problem.
    E sad njihova ekipa ima veliki plus od mene,kada sam kupio paket cekao sam 3 dana na code, znao sam da cu ga kad tad dobiti ali nije mi bilo jasno sto kasne,ispostavilo se da su pravili promene na serveru te da mi je zbog toga kasnio. Odmah sam ustanovio da mi fali tih par dana kada sam aktivirao kod, sam sam razjaren napisao mail da bi bilo fer od njih da mi ih vrate, Bruce mi je rekao da ce me verovatno ignorirati cekao sam mozda 2 dana i tad sam ugledao mail od njih gde su mi rada srca dali tih 5 dana i rekli da su mi uvek na usluzi. Sjajan gest od momaka!

    Cyrilic – S obzirom da je besplatan skroz je okej, ako ste jos u fazi “hmm,mozda bih jednom voleo da trejdam” obavezno skinite,registrirajte se i posmatrajte markete(sad vi kazete koji bi to debil radio) ali mozda budete nesto uvideli i naucili!

    Toliko od mene svaka cast ako ste ovo procitali,dao sam sve od sebe da vam pojasnim ovih prvih mesec dana u biznisu!

    Sve najbolje trejderi i majstori! 😉

  • in reply to: Odg: Strategija “Lazy Lamb” za nogomet inplay #157848

    @rajicevic – vecina literature o betfair inplay strategijama kao i o trejdanju govori o tome da se izbegavaju utakmice voljenog kluba. Kolega koji mi je dosta pomogao oko trejdanja mi je poslao jedan artikal koji govori o tome da je loosing trejdove odma potrebno saseci u korenu kao zmiju otrovnicu. A dobitne treba pustiti da teku uz neki dalji exit point, zavisi od strategije. Tako da po meni si uvek skoro upravu ako u startu zatvoris sto ne valja. Sve najbolje!

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #157324

    Hvala jos jednom Bruce Leetu, mnogo puta sam mu se zahvalio na skype,jer iako je ovo zanat u kome treba biti skroman i sebican pri deljenju znanja, on nas je mnogo puta sve pomogao!
    Takodje me je i motivisao da se opet bacim na trejdanje, pa bih voleo da me svi manje iskusni trejderi (pocetnici) kontaktiraju na skype (skype name: ” b.1tch ” ) kako bismo razmenjivali iskustva i diskutovali! B)

  • in reply to: Pomoć za početnike #156046

    Sad mi je jasno sta je underlay ali nije zasto su pogodniji betovi sa vecim koeficijentima za SNR free bet

  • in reply to: Pomoć za početnike #156630

    Sad mi je jasno sta je underlay ali nije zasto su pogodniji betovi sa vecim koeficijentima za SNR free bet

  • in reply to: Pomoć za početnike #156623

    Mozes li mi reci definiciju underlaya, evo sad sam gledao malo i pokusao da shvatim vidim da su potrebne vece kvote da bi se doslo do veceg profita kod freebetova tako da treba bar 100eura da bi se odradio jedan free bet posteno

  • in reply to: Pomoć za početnike #156038

    Mozes li mi reci definiciju underlaya, evo sad sam gledao malo i pokusao da shvatim vidim da su potrebne vece kvote da bi se doslo do veceg profita kod freebetova tako da treba bar 100eura da bi se odradio jedan free bet posteno

  • in reply to: Pomoć za početnike #156611

    Aha sad mi je jasno, samo zasto navode to kao dobar bet na oddsmonkey kada se toliko gubi 😀

  • in reply to: Pomoć za početnike #156028

    Aha sad mi je jasno, samo zasto navode to kao dobar bet na oddsmonkey kada se toliko gubi 😀

  • in reply to: Pomoć za početnike #156013

    Primetio sam da postoji razlika izmedju vaseg kalkulatora i kalkulatora na OddsMonkey, pa bih voleo da mi neko objasni o cemu se radi

    Ovo mi je vec dugo enigma pa bih zeleo da to resim jednom za svagda, hvala na razumevanju B)

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 18)