zeljko milicevic

zeljko milicevic

@zelmil83

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 20)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Zabrana klađenja u Hrvatskoj – inozemne kladionice #168053

    Pozdrav imam bet365 racun otvoren na bih podatke kada sam u hrvatskoj mogu se logirati na racun kada promjenim one postavke na mob na 8888 8844 tako nesto ali nemogu postaviti opkladu koristio sam i thunder vpn i super vpn preko njih nemogu uopste uci na racun moze neki savjet kako da se logiram i postavljam opklade

    Ne možeš koristiti VPN na Bet365, neće da propusti samo jedinstvena adresa. Moras ici preko BiH IP provajdera, ili kupiti staticku ip adresu ili kako oni to već zovu. Ja sam to riješio preko lika sa http://www.mnet.ba. Sve mogu uraditi.

  • in reply to: skrill lopovi #167017

    Probajte na Visa karticu povlačiti, možda ne uzimaju dodatno proviziju od one fiksne 7,5%.

  • in reply to: skrill lopovi #167013

    Ja isplacujem cesto na banku (Republika Srpska), ima jos dvije banke do tvoje, inokorespodentna i ne znam još su mi naveli, ja imam na 300€ 30-32€ provizije. Uvijek isto, do naših lopova je nije do Skrill-a.

  • in reply to: skrill upozorenje #163731

    Cekaj kako ti je pisalo u transakcijama ako ti je zatvoren racun, kako si uspio da se ulogujes? Je li vam daju neko obrazlozenje, neki mail ili nesto? Jesi i ti igrao betathome ili?

    Nisam igrao BetAtHome poslao im dokumenta a malo lošija kamera, malo mutna slika. Kad sam dobio email, logovao se odmah nakon pet minuta kad sam probao ne može account closed

  • in reply to: skrill upozorenje #163729

    Meni je Skrill zatvorio račun danas, na kojem je bilo 153€. I skinuli su sve, nepovratno. Pisalo u transakcijama “repair fee”, koji jadan način da nekog pljačkaš. Tačno ćemo ih hakovati za par dana, stoka lopovska.

  • in reply to: skrill upozorenje #163727

    Men je Skrill zatvorio račun na kojem je bilo 153€. I skinuli su sve, nepovratno. Pisalo u transakcija “repair fee”, koji jadan način da nekog pljačkaš. Tačno ćemo ih kahovati za par dana, stoka lopovska.

  • in reply to: Net+ Mastercard nedostupna za BIH od 25. novembra #163451

    Jel neko probao da povlači sa Skrill na registrovanu Visa karticu? Ako je i dalje moguće sa skrill isplata na Visa karticu, onda se registruje besplatno virtuelna viza na Entropay, i nakon toga kad se novac prebaci na Entropay dalje se šalje do Ecopayz. S obzirom da oni šalju kartice u Ex-Yu zemlje onda lagano na bankomatu podignete pare. Jedini problem je, provizija oko 3% od Skrill do Entropay + Entropay-EcoPayz još oko 3%, i na kraju provizija za dizanje preko ATM(bankomat) 3-5% za EcoPayz. Uglavnom 10% ode na te prvovizije, ako je moguće povlačenje sa Skrill na Visa karticu. Ako nije, onda da nabavimo orla ko u filmu parada pa da nam on donosi, samo da se ne navuče na lovu ko onom šiptaru na heroin, *izda mu materina pa da odnese pare u tuđe gnijezdo. 😆 😆 😆 😆

  • in reply to: Net+ Mastercard nedostupna za BIH od 25. novembra #163417

    Šta sad možemo očekivati? Naravno, mnoge kladionice će dodati EcoPayz kao dodatnu opciju plaćanja bez provizije, i otresti Neteller kao slinu… Odavno Neteller nije više pouzdan, koliko im se puta srušio sajt ove godine ni sam više ne znam, uglavnom ko Japan su drmaju se strašno u zadnje vrijeme.

  • in reply to: Net+ Mastercard nedostupna za BIH od 25. novembra #163416

    .

  • in reply to: Net+ Mastercard nedostupna za BIH od 25. novembra #163415

    .

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 20)