Miroslav

Miroslav

@strecky

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 31)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Zabrana klađenja u Hrvatskoj – inozemne kladionice #167083

    krenulo blokiranje i betfaira :sick: :sick:

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #166854

    Delfuego….lijepo je čitati to što pišeš…prolazih i sam kroz sličan period i slična razmišljanja,pa ću nešto prijenijeti iz osobnog iskustva.

    Što se tiče pojma “value” – i meni osobno je bio dosta dugo nejasan i nekako nedokućiv,u oblacima.Međutim nakon puno,puno odgledanih mečeva (trejdam tenis in-play) uz ladder,te prateći sve one raznorazne uvjete koje si naveo u nogometu (u tenisu npr. ponašanje igrača,psiha,vjetar,teren,publika…) mogu ti reći da je “value” moguće shvatiti i prepoznati,baš ono TOČNO kada i gdje.Meni se taj momenat otvorio prije neke dvije godine i sada mogu sa sigurnošću reći da ga znam procijeniti,uočiti i prepoznati.
    Tako da bih ti ovim komentarom dao samo još malo,koliko mogu,nade i motiva da ustraješ,jer po ovome što si naveo ideš u pravom smjeru i izgleda da si na putu prema onom trejderskom snu 😉 🙂 .

    GL B)

  • in reply to: Tenis trading #166549

    krećeeeeeeee :woohoo: :woohoo:

    nova,još bolja i još uspješnija sezona svima nama B) 😉

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #166301

    dobro dosla u rupu bez dna, e sad ovisi jel profit ili gubitak u pitanju 😉

    :cheer: 😆

    Dobrodošla Osječanka

    Dobrodošla na naš brod 🙂 :woohoo:

    Želim ti sretnu i uspješnu plovidbu 😉

  • in reply to: Tenis trading #164199

    Da bi bili uspjesni u in play trejdanju tenisa morate provesti sate i sate zureci u ladder, morate znati svakog trenutka gdje ce se kvota nalaziti svakim narednim poenom, sto znaci da cete tako moci procijeniti rizik koliko gubite a koliko dobijate u slucaju oba ishoda… Samo godine rada mogu uciniti da upoznate mehaniku laddera…

    potpisujem 100% 🙂

    Ako sam ja uspio da naucim a imao sam losu psihu, jer poticem iz kockarskih voda, siguran sam da mogu i drugi ali uz paklenj disciplinu i veliku upornost…

    a ovo je također i moj preslik 😉

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #163696

    prvo kolo AO kod žena – puno veća likvidnost,lijepo se može raditi B) :whistle:

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #163671

    ja sam primjetio oboje (barem kod žena :cheer: )

    i premach i inplay

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #163667

    Sretna Nova Godina svim trejderima i njihovim najbližima.

    Želim svima maksimalnu disciplinu,konstantnost,strpljenje,mentalnu stabilnost,fokusiranost,i puno,puno,puno,puno volje za učenje.

    Neka Vas u Novoj vodi slijedeća nit : “Professionals look for easy trades,not exciting ones”.

    Slažem se sa kolegom Lay101 – koliko ja primjećujem likvidnost na tenisu je veća i to je vidljivo i u noćnim-rano jutarnjim mečevima 🙂 :woohoo: :silly:

  • in reply to: Greške na burzi #162597

    Da si ovu temu postavio prije nekog vremena i ja bih sam mogao ispisati par stranica :silly: :sick:

    Osobno sam napravio svakakvih gluposti,broja im više neznam

    Evo svježe od me:

    Na betangelu se odavno može napraviti razno razne vrste botova ili automationa,kako oni to nazivaju.Oduvijek me je to privlačilo – ja sjedim u kafiću,a novci se sami štancaju :whistle: .

    Međutim nakon duge povijesti moga učestvovanja u tome,na veliki broj napravljenih razno raznih botova – uglavnom neuspješnih (jer su pratili moje “znanje” :blink: ) i dalje mi se dešava da me svakih par mjeseci uvati želja da nešto trenutno aktualno probam automatizirati.I tako napravih nedavno nešto novo….

    Rezultat :

    Zajeb No.1 – pošto betangel za live tenis rezultat vuče API od betfaira,a “bezgrešni” i “nevini” betfair naravno da ponekad šalje krive podatke,kao što je naprimjer pogrešna oznaka servisera.I eto mog bota u govnima.Možete zamisliti kada je cijela strategija postavljena u odnosu na onoga tko servira i bot ti sve dobro odradi ALI TOTALNO SUPROTNO (jer u biti neservira player 1 ,nego player 2).

    Zajeb No.2 – nakon što se nekako pomirih i preživih par zajeba pod točkom 1 – evo novog suprajsa :woohoo: :S :woohoo: . Od prekjučer kada je krenulo prvo kolo RG-a sam najmanje 5-6 puta primjetio propuste u betfair API-ju.I to kakve.
    Verzija a : kasne po par minuta sa rezultatom,pa da ga onda sustignu,šalju rezultate kako su se odigravali ali u brzinskom modu kako bi stigli trenutni rezultat – možete li zamisliti šta bot radi prateći rezultat,a koeficijenti na ladderu su sasvim nešto drugo :woohoo: 👿
    Verzija b : kada im i štima trenutni rezultat dešava im se da poen osvoji player 1,a oni ga pripišu playeru 2 – pa ga nakon par sekundi vrate playeru 1 :blink: – možete li zamisliti kako se onda tek bot ponaša :blink: kao pijanac nakon jačeg izlaska 👿 :S .

    Naravno da takva ludila nezahvaćaju samo mene,nego sve korisnike koji se oslanjaju na betfairov API :S .

    Zaključak : botove koristiti samo kao pripomoć u ISKLJUČIVO trejdanju kada ste prisutni da pratite i kontrolirate njegov rad.

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #162586

    Naime cijelo ovo vrijeme sam tražio, rovio, kopao po internetu neki sistem koji će koliko toliko odgovarati mojem načinu igranja. G-U-B-I-T-A-K V-R-E-M-E-N-A

    Rad na učenju bilo kakve vrste,a naročito ovakve kada upravo sam rovariš,kopaš…koristiš maksimalno svoj mozak u nadi da ćeš otkriti sveti gral…to nikako nije gubitak vremena 😉 .

    Ja sam puno puta bio u sličnoj situaciji,pa i dan danas uvijek tražim i rovarim.Skupljao sam masu ovakvih i onakvih podataka,situacija…pravio bezbroj excel tablica sa svim i svačim…učio zbog toga i VBA u excelu…Nakon svakih par mjeseci sam te tablice na kojima sam intenzivno radio po nekoliko mjeseci po par sati na dan – jednostavno odbacio.Ali sam shvatio da to NIKAKO NIJE GUBITAK VREMENA jer si u najgorem slučaju odbacio neke stvari koje ti nedonose profit,a samim time si si otvorio oči i pogledao u nekom drguom novom (ili starom) smjeru.
    I psihološki je također puno,puno lakše kada si postaviš stvari u glavi da to nije gubljenje vremena,već da je to jedno ulaganje u tvoje znanje,jer to što si radio čitavo to vrijeme sigurno ti je masa toga ostala u glavi,a kao što rekoh, vjerojtano ti je otvorilo i nove vidike i poglede na ovaj naš posao.
    I sada mogu reći…sve što sam rovario,kopao,učio,bacao,kidao,brisao,printao…sve to mi danas sa nekim svojim dijelom i komadom koristi u mom trenutnom stilu trejdanja.I da,gotovo sam siguran da ću još imati sličnih iskustava…pa to je napredak i prilagodba događanjima na burzi.

    I kao zaključak smatram da je najveći napredak što nisi odustao i što se i dalje boriš,mučiš i učiš – nagrada će onda sigurno doći 😉 🙂 .

    GL

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 31)