Sake

Sake

@bebeto25

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 14)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #160246

    Zamolio bih ove iskusnije ako mogu da mi pojasne kako pravilno odrediti uloge u ovim primjerima koji se vide u videu. I ako mozete opcenito prokomentirati ovo sto je prikazano. Samo da se “ogradim” da nisam trazio ovaj video namjerno, niti me privukao bombastican naslov :cheer: Slucajno sam naletio na njega na youtube-u…

  • in reply to: Betfair Free Bet #160223

    Da li jos uvijek vrijedi bonus za nove korisnike na Betfair Exchange do 20e, za single ili multiple kladenje ?

  • in reply to: Betfair Free Bet #160871

    Da li jos uvijek vrijedi bonus za nove korisnike na Betfair Exchange do 20e, za single ili multiple kladenje ?

  • in reply to: Tenis trading #159941

    Odlicni postovi, svaka cast.

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #159872

    Samim citanjem ovdje na forumu, i bilo gdje drugo, te gledanjem klipova po youtube-u sam ces veliku vecinu shvatiti, tako sam i ja. Neke izraze ne bih razumio na prvu, ali cim ga vidim jos jednom ili dva puta, shvatim o cemu je rijec. Mozda te najvise mogu zbuniti neke skracenice eventualno… Gledaj dosta youtube klipova od Caana i ovih par ostalih poznatih trejdera koji su spomenuti na ovoj temi i cut ces mnoge izraze i usput shvatiti njihovo znacenje. Ja sam i manje vise totalni pocetnik, pa zato ti i ne pisem te izraze, jer bih i sam vjerovatno fulio neke.

  • in reply to: Tenis trading #159854

    Imas li kakvih konkretnih prijedloga na osnovu vlastitog iskustva kad i gdje je ponajbolje koristiti ovo sto on radi ? Kakva je situacija kod teniserki, tamo bude preokreta bas dosta…

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #159837

    Zamolio bih vas iskusnije ako vam nije tesko da u jednom postu napisete primjer scalpinga fudbalskog meca prije nego pocne, a ako vam je “mrsko”, moze i link za neki dobar youtube klip ili link na neku stranicu. Mislim da je jednom nesto Bruce pisao o tome, ali bih volio vidjeti jos jedan konkretan primjer. Unaprijed hvala 😉

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #159815

    Samo pisite i dalje, kad god imate vremena, sve citam :cheer: Pogotovo ako imate neke linkove za neke korisne stanice, knjige ili bilo sta slicno. Svi izvori koj isu navedeni do sada sam posjetio, skinuo mnogo knjiga i posjtio razne stranice i jos sve nisam stigao procitati ni izbliza.

  • in reply to: Odg: Strategija “Lazy Lamb” za nogomet inplay #159542

    Ja tek onako pomalo provjeravam odredene strategije, tako da moram kroz praksu steci neki osnovni uvid kako i sta i zasto se desava.

    Evo jedan primjer od jucer, mec koji sam pratio i u pocetku ga postavio kao Bruce onaj mec sa Napolijem. Dakle, odabrao sam svih 6 rezultata za pobjedu domacina i na svakom je profit bio 30 eura (i nesto vrlo malo centi) i lay naravno na tog domacina favorita. Poceo je mec, negdje oko 15min. favorit je poveo, a pred sami kraj prvog poluvremena postizu i drugi gol.

    Krenulo je drugo poluvrijeme, i negdje oko 55min. ja pogledam koeficijent na Any other home win i bio je 5. Da sam ja u tom trenutku ulozio 6e (i nesto malo centi) na Any other home win, da li bi to konkretno znacilo da sam pokrio SVE pobjede domacina. Tu sam dakle od onih potencijalnih 30 eura profita, oduzeo 6 i nesto, da bih pokrio i pobjede sa 4+ gola i u tom slucaju bi profit iznosio po nekih 22 eura na onih 6 pocetnih rezultata + Any other home win.

    Mozda sam sve malo previse komplikovano opisao, ali vjerujem da cete shvatiti sta mislim i samim time vas molim da provjerite ovu racunicu, tj. da li sam negdje napravio gresku u koracima (racunanju) ?

  • in reply to: Odg: Strategija “Lazy Lamb” za nogomet inplay #159528

    Ima li nekoga na forumu ko igra trenutno ovu strategiju (ili ima iskustva od prije) da malo pojasni kako je najbolje reagovati ako favorit npr. povede 2-0 vec do 30 minute susreta, a da pri 1-0 vodstvu nismo nista poduzeli ? I ako moze opcenito o tome, koja je mozda optimalna opcija tj. igra, za reagirati ako nam favorit postigne treci gol ? Za kraj, zanima me koja su rijesenja ako favorit zabija treci gol nekad “kasno” u susretu, recimo u nekih zadnjih 12-13 minuta, sta je najbolje tad poduzeti ?

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 14)